Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik ismerősöm terhes lett. Nemakarta a babát és beleült egy kád forró vízbe és elment a baba! Lehetséges ez? Ha igen akkor bárkinél működhet?
Nem.
A kádfürdő ugyan nem ajánlott várandósság esetén, de egy egészséges terhesség még egy lépcsőn leeséstől sem szakad meg. Csak az orvos tudja megszakítani, szaktudást és szakellátást igényel.
Lehetséges. Terhesség alatt nem ajánlott a kádfürdő, pont az abortív hatása miatt, de ez inkább veszélyeztetett terhesség esetén jelenthet gondot.
Egy egészséges terhességet csak orvos tud megszakítani...
Igaz lehet, amit írtál, egy durván meleg fürdő esetleg(!) okozhat ilyet.
DE!!!!!!
Miután nem természetesen indul be a szülés, ezért szinte biztos, hogy marad bent valami, amit egyébként is ki kell majd kaparni, ami meg ugye egy abortusz-light. Szóval anyád elől így nem fogod tudni eltitkolni, legfeljebb életveszélybe tudod magad sodorni.
nem én csináltam ezt..
amúgy én azt hallottam mert megkérdeztem suliba egy védőnőt hogy ez lehetséges mivel a megfogant baba az elején még nagyon lent van és érzékenyebb és ezért elmehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!