Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről a videóról? Szerintetek is ez az "igaz szerelem"?
Figyelt kérdés
Amikor először megnéztem, azt hittem, hogy a kommentárokban majd mindenki cinkelni fogja, de egyáltalán nem! Csak szerintem tökre túljátszott az egész? Annyira látszik, hogy csak a kamera miatt csinálják. Másrészt, kit érdekel, hogy mit csinálnak ők otthon kettesben? Minek kell ilyen videókat feltenni youtubera? Az meg, hogy ez az igaz szerelem, nagy hülyeség, minden 16 éves ezt csinálja a párjával, aztán egy hónap múlva kb vége is a szerelemnek. Nektek is tetszik ez a videó, csak nekem nem?2011. dec. 23. 11:19
11/13 anonim válasza:
Hát nemtudom. Nekem tetszett a videó. Keresni biztos nem keresnék ilyen videókat youtubeon, de szerintem jópofa. Két fiatal szórakozik.
Aranyosak mind a ketten...
Mellesleg inkább ezt csinálják 16 évesen, minthogy valami sikátorban lődörögjenek kotta részegen az esti parti után...
21F
12/13 anonim válasza:
Jajj valahogy rossz őket nézni de komolyan...A related videos-nál oldalt van más hasonló korú párról is pár videó,fúúúú rossz nézni komolyan.Annyira kis fiatalok,tiszta kis gyerekarcú kissrácok stb :/
Ez kamasz szerelem,de nem kéne mutogatni.Pár fotómontázs még oké,de videó????
Ha 20-25évesekről lenne szó,akkor azt mondom rendben...
24N
13/13 anonim válasza:
Szerintem az igaz szerelem pont így néz ki. Két csimpánznál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!