Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy középkoru férfi figyelmét mivel lehet felhivni?
Lehet gyerekes a kérdés,de sms ,telefon,leszolitàs kizàrva.
Szoval ruha,stb..amik szerintetek vonzo lehet egy felnött ember szàmàra
Sms,telefon egyáltalán nem gyerekes.Azért van:-)Figyeld meg,hogy miket csinál és mikről beszélget,majd teis beszélgess vele azokról a dolgokról amik őt is érdeklik,majd utána,ha szimpi vagy neki ugyis elhív kávézni.Ott meg már minden megy magától:))
De részletesebben is leírhattad volna,pl ismered-e,vagy hol láttad ilyenek..
NEM ISMEREM.Uj utcabeli férfi:)
Kétszer futottunk össze,akkor mosolygott,és néhàny szot vàltottunk,semleges téma.
Arra gondoltam,hogy valami feltünöt,de vonzo ruhàt veszek fel,csak hàt a kérdés hogy mit?????????Amitöl nem egyböl azt hiszi hogy ribi vagyok,hanem inkàbb kivànatos...
Figyelj új és utcabeli,na ez tuti:D
Én a helyedben felvenném a lehető legszebb ruhámat,egy kis szolid smink és süss valami olyan süteményt amit a legjobban tudsz,majd csengess be hozzá és mondd,hogy nálatok így szokás üdvözölni az új lakót,szerintem ez jó lesz,persze ha facér a pasi :)egy jó kis beszélgetés,mit melózik,hogy került ide,mik a tervei,simán jó:) második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!