Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Alávethetlek egy tudományos kísérletnek?
Elomondok egy szitut,ti meg képzeljétek el...
Az utcán sétál egy 23 éves lány.A neve Lia és épp a konditeremből jön. Melege van ezért kikapcsolja a kabátját, így a mellette álló férfi tisztán láthatja dagadó, kőkemény keblét.Még azt is megfigyeli, hogy egy vízcsepp végiggördül a lány nyakától egészen addig míg a meltartójáig ér majd eltűnik.A férfi leáll beszélni a lánnyal, majd negyed óra múlva, a WC-ben kamatyolnak...
Na mi járt a fejetekben míg olvastátok? :) Ha igaz a feltételezés akkor arra gondoltatatok, hogy ti vagytok vele vagy hogy nézitek amint éppen...
Nos?
nem én találtam ki csak a lüke biosztanárunk mesélte...
nálunk a fiuknál hatást ért el.
különben meg lehet hogy pl lépcsőn állt vagy valami...
Mivel filmrajongo vagyok es vizualis tipus, en olvasas kozben azt kepzeltem el, hogy ha en rendeznem ezt a jelenetet, akkor hogyan, milyen szogekbol, milyen kepekben mutatna a kamera az esemenyeket.
Szoval akkor vehetjuk ugy, hogy nem magamat kepzeltem bele a sztoriba.
Én arra, hogy nagyon nem jönnek be a konditeremből kijövős-kabátot széttárós-negyed óra után egy ismeretlennel kamatyolós "nők".
Szerintem az elmélet megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!