Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok játszani a barátnőtökkel? Ötleteket várok (bővebben lent)
A barátnőmmel kitaláltunk egyszer egy jó játékot de bejelentette, hogy találjak ki valami mást is, mert ez már kezd unalmassá válni.
Szóval egy olyan játékot kellene kitalálni amit ketten játszunk, lehetőleg vetkőzős, és izgalmas is legyen. Pl: Egy feladatot kell megcsinálni, és ha nyerek le kell venni a pólóját vagy valami ilyesmi. Jöhetnek az ötletek csak ne legyen óvodás szintű... :D 18+
Hát mi vetkőzős pókert játszottunk egyszer, de mivel akkor kezdett el tanítani pókerezni hamar lekerült rólam minden, és így nem is tartott túl sokáig a játék.
Az én agymenésem volt a vetkőzős römi, mondjuk ezeket sötétben nem annyira lehet játszani.
Én gyertyafény mellett szoktam babaolajjal átmasszírozni páromat, természetesen meztelenül, nagyon izgató tud lenni...
Lehet, hogy jó ez a társasjáték de inkább elviszem moziba az olcsóbb! :D
Lehet, hogy pókerezés lesz a vége! :)
BeerHunter Ő a barátnőm nem a haverom... :D Haverokkal egyszer kipróbáljuk ezt a játékot de a barátnőmmel nem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!