Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja a lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyja a lányokat hidegen, hogy hiába van jó tested ha a fejed nem csúcspasié?

Figyelt kérdés

Ilyen képet találtam a neten. Nem én vagyok rajta.

[link]

2011. dec. 21. 22:41
1 2 3
 21/27 mus musculus ***** válasza:
Nem tudom, mondták-e már, de a tanulmányi eredmények, végzettségek nem feltétlenül tükrözik az intelligenciát. Ha annyira értelmes lennél, mint mondod, a kérdést sem tetted volna fel.
2011. dec. 22. 00:07
 22/27 A kérdező kommentje:
A kérdésnek semmi köze a tudáshoz. Mivel nőkkel nem vagyok valami túl tapasztalt, ezért tettem fel. Capischi?
2011. dec. 22. 00:12
 23/27 BeerHunter ***** válasza:
Full intelligens. Hehe:)
2011. dec. 22. 00:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem BeerHunter nem marad egyedül :D ez a lány csúnya, és nem a haja a legnagyobb baj, hanem pl. a szájánál nézem és "jesszus, mi a sz*r", meg az orra is csúnyácska... persze ez csak kép.

A linkeden a fiú nekem sem tetszik, felesleges ennyi izom...

Engem spec jobban érdekel, hogy helyes arca legyen a fiúnak, hogy szívesen nézzek rá, mint az, hogy hány kockája van. A túl izmos csúnya, a túl gebe csúnya, a túl kövér is csúnya. Ezek közül csak a túl kövéret nem tudnám elképzelni magam mellett, hiába édes az arca, bár a szerelem csodákra képes.

És igen, legtöbbször a szép testet általában otthon nézem csak,az arcot mindig. Strandon meg a test a nyerő, mert jó nézni, ha szálkás, nem ilyen izomból áll az egész gyerek, de szexi, na ott a fejet később nézem:)

19/L

2011. dec. 23. 01:57
 25/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, mert egy buta csitri vagy.
2011. dec. 23. 08:41
 26/27 anonim ***** válasza:

Mert buta csitri vagyok? Ezért gondolom így? Akkor a nők elég nagy %-a buta csitri, bár szerintem inkább te magadra vetted ezek közül az egyik jellemzőt, pl. túl kövér vagy. Már ne is haragudj, de nem vagyok se buta, se csitri. Mivel te abban méred az okosság-butaság mércéjét, hogy kinek hány diplomája van, hát igen, nekem egy sincs, de úton vagyok felé, az ország egyik legnehezebb egyetemén, 4 nyelvtudással, úgyhogy nem érzem magam butának. Csitrinek sem, mert a párom sem egy szupermodell, de helyes az arca, és pont jó a teste, macis, nem pedig ilyen lúzer, mint te :).

A lány a képen meg ronda, de tegyük fel, hogy átlagos, elég sok lányt látok naponta, nála sokkal szebb lányokkal van tele az ország.

2011. dec. 24. 02:32
 27/27 mus musculus ***** válasza:
Már hogyne tükrözné vissza a kérdésed az értelmi szintedet? Egy olyan magától értetődő, evidens dologra kérdeztél rá, hogy ennek alapján nem lehet mást feltételezni, minthogy nem is vagy te olyan okos. Manapság minden jött-mentnek adnak diplomát jó pénzért, úgyhogy a helyedben nem verném rá ennyire a mellem.
2011. dec. 24. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!