Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Valaki magyarázza el, légyszi/21/L
Öszintén solva nem is érdekel a dolog, mert amellett, hogy adok magamra, a felszínes, anyagias Nöket élböl ignorálom.
Probléma megoldva, sz@rra nem pazarolom az idöm.
Amúgymeg mindegy mennyi pénze van az embernek, nézzen ki jól és kész.
Ez ne mígy van, a lányoknak számít a külső főleg, én csak átlagos csajokra hajtok, az miért baj?Még si elutasítanak mert nem nézek ki jól, szépnek kell lenni.
21f
Mert a lányok elsősorban magukkal akarnak elégedettek lenni, és csak aztán a pasijukkal. És a pasiknál meg fordítva :D
Nem tudom mi ez a sok értelmetlen válasz..
Tessék:
Aki nem néz ki így az ne is csajozzon kb. mert el lesz utasítva a külseje miatt.Amelyik férfi nem izmos arra zat mondjátok férfiatlan hülye cuki aranyos kisfiú, barátnak jó csak, akin van egy kis felesleg az nem férfias, hanem dagadt disznó nem tudtok vonzódni hozzá, aki sovány mert pl allergiás az ételek nagyrészére mert így született az is férfiatlan, nem tudja megvédeni a barátnőjét azt mondjátok, aki meg szőrtelenít mert neki így tetszik a teste az meg b*zi nektek, aki túl szőrös azért nem férfias, nektek nem lehet megfelelni!
Most nagyon ideges lettem, te írod, hogy miylen nagy az igényük a fiúknak?
Tudod miylen ronda lányok utasítottak el engem?!!!Csak mert olyan pasit akartak mint amit linkeltem.
nem értek egyet! inkább fordítva van... nem mondom, van pár igénytelen pali aki nagyra van magával, de a nagyképűség inkább a lányokra jellemző. független attól, hogy szépek-e vagy sem.
viszont abban is biztos vagyok, hogy itt utánam ezt sokan fogják cáfolni...
ez egy olyan harc nemek között amit soha senki sem fog megnyerni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!