Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni fogok. Az lehet, hogy félek?
Lány vagyok 15 éves.Facebookon megismertem egy írtó rendes srácot,balatonfüredi én meg veszprémi.Tehát 15 perc van köztünk. :)) Még nem találkoztunk,de egy suliba jártunk de én akkor nem ismertem mer én negyedikbe tmentem egy másik suliba,ő is átment 5-be egy másik suliba.
Először ő irt rám..2 nap alatt úgy beszéltünk mintha már 100 éve ismerjük egymást. :) Novemberben ismerkedtünk meg.De még nem találkoztunk.!!! Aznap a suliba csak rajta járt az eszem,teljesen belé estem,és órán sem figyeltem,sőt sokszor vissza is kérdeztem mit kell csinálni,annyira a srácra koncentráltam.Mivel még nem volt pasim,nagyon úgy érzem,hogy őt szeretném megkapni.:)
Amikor haza értem és leültem a gép elé egyből rámírt,akkor kérdezte,hogy telt a napom stb.Utána meg mondtam,neki,hogy egésznap rajtad járt az agyam,és ő is mondta,hogy neki is.(rajtam)Aztán már olyanokat irogatott chaten,hogy egyszerűen azt gondoltam,ha nem kaphatom meg akkor....:$ Nagyon szeretne már látni,már arról beszéltünk,hogy ha találkozunk tuti lefog kapni.:D Ami nekem nem is baj,mer megbeszéltük,tényleg nagyon aranyos..És egyszerűen oda vagyok érte..^^
Most pedig..az a helyzet,hogy egy kicsit félek vele találkozni,téli szünet van megminden..És mindig kitalálok valami kifogást,hogy ne találkozzunk,pedig én nagyon szeretnék csak félek.Félénk vagyok,félek,hogy elszúrok valamit,vagy a csók után mit szólók nem tudok mit mondani majd vagy..nemtudom.. Tökre parázok.Mondta,hogy neki jó 2-3 hónap múlva is jó meg vár rám bármeddig,mer én vagyok neki az ideál. (nekem közbe jött egy dolog dee ő megérti)
csak a találkozáskor nagyon félek..nem tudok ellazulni,hogy laza legyek,hanem szorongok :( És köezeleg a szilveszter és nem akarom,hogy becsajozzon...na mindegy ez most igy lényegtelen,de nagyon szeretném,nemtudom szavakba önteni mennyire imádom!!!!!Félek vele találkozni,mit mondok vagy nem tudok mit csinálni nem tudom..:(( Csók után is félek,ha lekap az oké,de utána...:S:S
Légyszi normális válaszokat kérek,és ne kritizáljatok a helyesírás miatt mer,szeretném,hogy a kérdéseimre válaszolnátok.!:)) Köszi a válaszokat!
Tapasztalatok,gondolatok,tanácsok,jöhetnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!