Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok és most fogok először randizni. Teljesen be vagyok pánikolva (? )
Figyelt kérdés
17 éves voltam mikor összejöttem a négy évig tartó kapcsolatommal. Ezért még sosem randiztam. Vele sem, az más hoygan alakult ki. Holnap megyek randizni. Hogyan kell viselkednem? Nagyon izgulok!2011. jún. 27. 23:43
1/6 anonim válasza:
Első benyomás a legfontosabb,ez az első 10-20másodperc,utána már megengedettek a bakik.Hagyd beszélni,próbálj meg felszabadult lenni és legyél vicces,figyelmes,előzékeny!Ne nézz meg más lányt randi közben!A többit majd mások..
2/6 DaVeR válasza:
Probálj magabiztonsak tünni, és légy önmagad. A kisugárzás sokat dob az emberen.
3/6 anonim válasza:
légy önmagad, vicces is, de ha az nem megy akkor ne erőltesd. Ne hagyd, hogy lelkizzen veled és az előző kapcsolatairól beszéljen. ne szorongj és ne úgy fogd fel, hogy randi és ne is úgy hogy most felakarod szedni a lányt. 2 típusú srác van az egyik a haverkodó, másik meg az összejövős. Ne legyél egyik sem és mindkettő egyben. A lány szemével nézve "te jó ég mit akar, ki kell derítenem" srác legyél Ne bókolj és ne jó pofiz egy folytában. egy kis viccelődés gúnyolódás is bele fér, de csak viccesen és csak diszkrét. Természetesen a következő már dicsérés lesz. Beszélj egy folytában, ne legyen kínos hallgatás. kb most így ennyit írtam a lényeg illetve jó volna még tudni, hogy hová mentek és mit csináltok
4/6 anonim válasza:
Nekem szerdán lesz a nagy nap...én is eléggé bevagyok sz@rva :D
5/6 anonim válasza:
23:57-es vagyok, ha gondolod és van kérdésed vagy valami és ha tudok akkor segítek.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! megpróbálok laza lenni
2011. jún. 28. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!