Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eppen szeretkezel a kedveseddel, amikor megszolal a telefonod. Felveszed?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 03:12
11/18 anonim válasza:
A francokat veszem fel és elvárom, hogy a párom se vegye fel!
12/18 anonim válasza:
felveszi, és én közben tovább izgatom és harapdálom hogy őrüljön meg...ha én veszem fel, ugyanezt csinálja...
13/18 anonim válasza:
Némára állitom rezgés ki,ha fontos majd úgyis hiv ujra.
15/18 anonim válasza:
Soha.
Akkor jelen helyzetben SEMMI nem fontosabb a barátomnál.
Bár amúgy se, de máskor hívhatnak (;
16/18 anonim válasza:
Egyszer az exem felvette. Nem haragudtam érte, csak épp nem hagytam abba... Hát, elég érdekes beszélgetés volt, mert közben sikeresen be is fejeztem a dolgot.:D
Utána egy ideig nem mertem a nővére szemébe nézni, mert vele telefonált.:)
17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Amugy en sem szoktam felvenni, csak kivancsi voltam mas mikent cselekszik?:))
2009. máj. 20. 07:02
18/18 anonim válasza:
Igen egyszer megtortent, hogy az autoban kivantuk meg egymast es a telom meg aznap este eset a foldre es kiment a kepernyom, de el tudtak erni! Es pont sex kozben szolalt meg tehat muszaly volt felvegyem es sajnos egy nemkivant szemely hivott fel, vagyis egy fiu akire amugy is a baratom nagyon ki volt... szal elegge huzta neki a szajat! De azota sem tortent meg, hogy felvegyem! Es ot is hivjak, de nem erdekli, aki akar valamit 5 perc vagy 1 ora mulva is megkeresik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!