Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit ér? Igaza van?
Ugyanmár egy ilyen sötét parasztnak fölösleges könyörögni...
Neki kellet volna könyörögnie neked, hogy neharagudj rá mert paraszt volt.
ez nem szerelem, de ha nagyobb leszel akkor úgyis rájössz, hogy miért.
Én ilyen esetekre mondom azt, hogy nektek még korai a párkapcsolat. Azt sem tudod, hogy ez normális-e (nem azért mert olyan buta vagy, hanem mert remélhetőleg még csak most kezd kialakulni az értékrended), hogy hogyan reagáld le... :D
Szóval még gyerekek vagytok mindketten. :D
Amit tehetsz -> megvilágosodsz, hogy a barátod még nem férfi (jó te meg még nem vagy nő, nincs gond) és inkább hagyod a pasi témát amíg nem találsz egy erre alkalmasabb személyt, vagy...
Odamész hozzá, és megbeszélitek mint 2 felnőtt, érett ember, hogy szereted de az, hogy barátnődnek szüksége volt rád egy ilyen kritikus helyzetben az nem ellene irányult, és ha ő ezt nem tudja elfogadni, hogy nemcsak ő van a világon, akkor inkább menjen vissza legózni a haverjaihoz, mert kb. annyi is még EQ-ja.
22/L
Beszéljétek meg, talán megérti. Ha nem, akkor nem sok értelme van.
Ha nekem ilyet mondana a barátom, hogy "te sem vagy fontos", nem hiszem, hogy vele maradnék. De szerintem ő ezt egyébként dacból mondta, talán már meg is bánta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!