Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a tanáromba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a tanáromba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éve nagyon megfogott valami a tanáromba.De nagyon...Az év elején ki nem álhattam,de egyszercsak valami megfogott benne..

Ha bejön órára,kivételezik velem,állandoan a szemembe néz,a szünetekben ha találkozok vele,akkor rámkacsint és mindig szól valamit.Nagyon tetszik!Fiatal,kékszemü és pont az én esetem...Mit tegyek?Mert már nem birom.Legszivesebben ráugranék és csak csókolnám,ölelném.Mert tudom,hogy odavan értem.Nem nőcsábász,nagyon jófej.De én nem akarok a suliban problémát,de titokban azért taliznék vele,de mit tegyek?Én ha nem mehetek suliba,példaul betegség miatt,haldoklok,hogy nem láthatom.

2009. máj. 18. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én tesitanűrnőmmel voltam így anno :D kék szemű sexy , és imádtam mikor parancsolgatott, ezt csináld amazt :D meg észrevettem ,hogy tetszhettem neki , mert gyakran pózolt :D Meg velem kedvesebb volt , nevetett a vicceimen stb... :D
2009. máj. 18. 23:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek...Amugy egész nap csak szemez velem,ha találkozom vele.Ma leszidott az órán,el kezdtem nevetni és azt monja,ne nevess,mert büntit kapsz.Én meg mondom neki,hogy milyent?Ő meg hogy jó keményet és kiöltötte a nyelvét...:D
2009. máj. 20. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már egy teljesen egyértelmű jel, hogy mennyire bejösz neki... Csak akkor lesz ez baj, ha a suliban neki állnak találgatni , mert így bajba sodorhatjátok egymást..
2009. máj. 26. 20:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát bajt nem akarok,de én már nem birom.Allandoan ő jár a fejemben és csak rá gondolok.Tegnap meg ma nem volt suliban,mert közbejött neki valami,majd bele haltam..
2009. máj. 27. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!