Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok, ha egy ismeretlen lány bekedveli a képeteket? Ha tetszik nektek, akkor mit csináltok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első adandó alkalommal rámegyek. (persze csak akkor hogyha nemrossz csaj)
2011. dec. 19. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Bekedveli. :D :D :D :D

Ha tetszik, utána rámozdulok. :)

29/F

2011. dec. 19. 20:35
 3/7 aszomszedneni ***** válasza:
dobok neki egy szmájlit ...
2011. dec. 19. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:

1) Ismeretlen csaj nem lesz az ismerősöm, ergo nem tudja kedvelni egy képem sem.

2) Valószínűleg a képet kedveli, és nem engem. Kivéve, ha engem ábrázol a kép. Bár nem csinálnék semmit akkorsem.

2011. dec. 19. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:

De igen,van akiknek lehet úgy is kedvelni,ha nem vagy az ismerőse,pont ezért kérdem:D

ha meg azt írtam volna,hogy belájkolja,az lenne a baj:D

2011. dec. 19. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok fent azon a szaron.

Rohadtul nem érdkelne a sok hülye tiniribanc lájkolgatása. Ha valaki akar valamit közölje személyesen, mert nem a neten keresztül fogok szerelmi életet élni.

2011. dec. 20. 01:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Bökés.
2012. ápr. 30. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!