Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kockazatosabb vedekezes nelkul az egyuttlet?
a parommal 4 nappal ezelott szeretkeztem (nalam aludt). 2x csinaltuk gumival utanna meg egy tobb oras alvas utan ugy alakult a helyzet h erdekes modon elfeletkezdtunk vedekezni (alomszeru volt minden)de a baratom vigyazott. A kerdesem a kovetkezo: Hogy kockazatosabb az egyuttlet gumi nelkul? Ha elso alkalommal csinaljuk, a baratom vigyaz, hogy ne menjen belem, vagy ha harmadszorra csinaljuk(jo par orara ra) ugy, hogy mar 2x elment azelott es vigyaz, hogy ne menjen belem? (a valaszokat magyarazattal kerem. koszonom )
17L
REPÜLŐ SPERMA XXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDD
óóóóó tejó ég, jártál te bioszórára?XD
most te arra vársz, hogy vígasztaljunk? nem fogunk. és ha arra nem volt idő, hogy gumit húzzatok, honnan tudod, hogy időben kivette???? lehet, hogy egy lövésnyi már beléd ment;)
hülye vagy, hogy nem mentél esemény utániért. és mégis hol lettek volna levegőn a spermiumod, drágám? a húgycsőben? az nem levegőn van!!! ott nagyon vígan elvannak. szóval lásd be, hogy felelőtlen és hülye voltál, ne pedig legyártott "innen onnan hallottam" elméletekkel gyerek, és nem fogod tőlünk úgysem azt hallani, hogy jaj, persze, így tök biztonságos volt.
Kedves potenciális Anyuka!
Te tényleg piszok nehéz eset vagy, csak azt akarod elfogadni, amit hallani akarsz.
Nem kell spricceljen (a te szótáradban repüljön), hogy meg tudjon termékenyíteni.
Én az eddigi 14 évnyi szexuális múltam alatt mindig tudtam gumit húzni, pedig sokat aludtam együtt a csajaimmal, dugtunk is álmunkba. Fogadd el a tényt, hogy balfékek voltatok, jelentős kockázatnak tettétek ki magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!