Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kockazatosabb vedekezes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kockazatosabb vedekezes nelkul az egyuttlet?

Figyelt kérdés

a parommal 4 nappal ezelott szeretkeztem (nalam aludt). 2x csinaltuk gumival utanna meg egy tobb oras alvas utan ugy alakult a helyzet h erdekes modon elfeletkezdtunk vedekezni (alomszeru volt minden)de a baratom vigyazott. A kerdesem a kovetkezo: Hogy kockazatosabb az egyuttlet gumi nelkul? Ha elso alkalommal csinaljuk, a baratom vigyaz, hogy ne menjen belem, vagy ha harmadszorra csinaljuk(jo par orara ra) ugy, hogy mar 2x elment azelott es vigyaz, hogy ne menjen belem? (a valaszokat magyarazattal kerem. koszonom )

17L

2011. dec. 19. 20:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

REPÜLŐ SPERMA XXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDD

óóóóó tejó ég, jártál te bioszórára?XD

2011. dec. 19. 20:19
 12/23 anonim ***** válasza:

most te arra vársz, hogy vígasztaljunk? nem fogunk. és ha arra nem volt idő, hogy gumit húzzatok, honnan tudod, hogy időben kivette???? lehet, hogy egy lövésnyi már beléd ment;)

hülye vagy, hogy nem mentél esemény utániért. és mégis hol lettek volna levegőn a spermiumod, drágám? a húgycsőben? az nem levegőn van!!! ott nagyon vígan elvannak. szóval lásd be, hogy felelőtlen és hülye voltál, ne pedig legyártott "innen onnan hallottam" elméletekkel gyerek, és nem fogod tőlünk úgysem azt hallani, hogy jaj, persze, így tök biztonságos volt.

2011. dec. 19. 20:21
 13/23 A kérdező kommentje:
igen, a "repul" kifejezest hasznaltam a "spriccel" helyett
2011. dec. 19. 20:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Jól benézted anyám. Mi az h olyan gyorsan tortént h nem volt rá ido. Arra mindíg van ido ha odafigyeltek és felelosek vagytok. Mikor párom egyszer hazaugrott munkából és lezavartunk egy futó numerát még akkor is volt annyi eszunk h gumi. Pedig még csak nem is volt kéznél
2011. dec. 19. 20:24
 15/23 anonim ***** válasza:

Kedves potenciális Anyuka!

Te tényleg piszok nehéz eset vagy, csak azt akarod elfogadni, amit hallani akarsz.

Nem kell spricceljen (a te szótáradban repüljön), hogy meg tudjon termékenyíteni.

Én az eddigi 14 évnyi szexuális múltam alatt mindig tudtam gumit húzni, pedig sokat aludtam együtt a csajaimmal, dugtunk is álmunkba. Fogadd el a tényt, hogy balfékek voltatok, jelentős kockázatnak tettétek ki magatokat.

2011. dec. 19. 20:27
 16/23 A kérdező kommentje:
Nekunk sincs mindig keznel, gondunk is van ra h mindig vegyunk s legyen. Egyszer tortent ilyen.. olyankor valahogy elmegy az ember esze, plane ha faradt es almos, par perc alatt tortent az egesz(2-3 perc). Mire eszbekaptam volna mar vege volt
2011. dec. 19. 20:28
 17/23 A kérdező kommentje:
Es amugy nem azert irtam ide, hogy olyan valaszokat kapjak, amit hallani akarok. Hulye voltam, elment az eszem, igen.
2011. dec. 19. 20:30
 18/23 A kérdező kommentje:
Most mit tudjak tenni igy utolag? semmit. es nem csak en vagyok a hibas, tudjatok? Varok meg par napot s veszek tesztet
2011. dec. 19. 20:32
 19/23 anonim ***** válasza:
De atya ég. Én még ha félálmomban támad rám a pasim (mert volt már h úgy ébresztett) akkor is szólok h guni, addig semmi. Sot ált magától eszébe jut. Ha ien hulyék vagytok miért nem szedsz gyógyszert. Beállítasz neki egy figyelmeztetot telfonon h mikor kell bevenni és akk azt tuti nem felejted el. De azt abortusz után egy ideig nem lehet uh addig novesszetek agyat v nem tom
2011. dec. 19. 20:35
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem estem teherbe :D!
2011. dec. 27. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!