Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit jelent nálatok a rosszfiús típus? Kort írjatok!
egy börtöncellában vasra van verve, pucéran ki van feszítve keze, lába, és lehet vele jól szado-mazozni.
49/L
Láttad már a Die Hardot?
Na abból a rosszfiú, Hans Gruber.
Amúgy 10/10-es, de a való életben sosem kezdenék bűnözővel, akár milyen okos is.
21/L
Hans Gruber :D:D:D:D bazzzzzz!!! ezen szakadok!!! te jó ég!!! aki ezt írta az nagyon kész van :D:D:D
de igaza is van... az aztán kemény rosszfiú!
én VV "sittes" Gergőt mondanám rosszfiúnak. kinézetre teljesen, mentalitásra is mert beképzelt. szerintem tipikus!!
Barna kutyaszemek, amivel úgy tud nézni, hogy elájulsz:-)
barna haj, és kissé bunkó stílus, olyan nem törődöm, vagy a ,minden heccben benne vagyok fajta.
A bunkó stílusúnak tökéletes példája Chuck Bass a Gossip girlből.
Hans Gruber :D:D:D:D bazzzzzz!!! ezen szakadok!!! te jó ég!!! aki ezt írta az nagyon kész van :D:D:D
de igaza is van... az aztán kemény rosszfiú!
Hát most mért? XD Iszonyat szexi szerintem; úgy tud nézni, hogy megáll benned az ütő, de jobb elkerülni, mert egy "kicsit" őrült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!