Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan furcsa, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan furcsa, hogy nekem a vörös hajú fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Bárkinek megemlítem, mindenki nagyon furcsán néz rám, pedig én elolvadok a vörös hajtól, főleg ha szeplők és zöld szemek is társulnak mellé. Bár sajnos a környéken senki nem ilyen:/ Köztetek van ilyen? :D

15/L

2011. dec. 19. 18:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
Teljesen normális,nekem is az ilyen fiúk tetszenek,főleg a minél rikítóbb vörös hajszínnel rendelkezők.
2012. febr. 15. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem nem is az, hogy bejönnek, de különlegesnek találom őket :)

Ők olyan 'mások'. Nagyon ritka a vörös haj+zöld szem párosítás :)

2012. febr. 19. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem full vörös a hajam, és a szeplők sem hiányoznak az összképből.Én soha nem áldásként, mindíg kellemetlen dologként találkoztam vele, sokszor csak ezért kötöttek belém az emberek...Neked legalább tetszenék,egyébként semmi baj vele, csak szokatlan.
2012. febr. 19. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon tetszenek a ilyen fiúk, én is tetszem nekik :D
2013. nov. 16. 12:07
 15/15 anonim válasza:
12/14 Pacsi.
2015. okt. 30. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!