Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint ugyanoda jutok majd? (hosszú magyarázat)
Remélem úgy lesz, ahogy mondod (utolsó).
Én 23 a lány 21.
Tényleg nem bántásból mondom, de te tényleg nem érted valamiért mi itt a bibi. Teljesen mindegy, hogy mi volt a történet, kockáztattál. Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy az efféle sport 100%-ig biztonságos? Ha pedig nem, akkor ne csodálkozz, mivel az ő életével játszottál, de mint a fentiekből kiderült sajnálatos módon te ezt nem érted.
A lényeg: mi nők nem díjazzuk az ilyesmit. Ha nem érted, legalább tégy úgy a magad érdekében. Virág,séta, vacsora,stb, legalább mérd fel, hogy melyik lány mit szeret. Keress olyat, aki ugyanúgy ezt szereti, mint te. Hidd el, hosszú távon úgyis csak a veled egyívású csajok fognak melletted maradni. Velük tényleg kellemesen töltheted az időt. A többieket felejtsd el, vagy legalább az együttlét idején mondj le a hobbydról. Ez az egyetlen megoldás.
Ha meg is bocsájt neked a lány (erre kevés az esély) (mindenképpen kérj bocsánatot tőle), a fentieket tartsd szem előtt,és legyen tabu téma az eset is, és a továbbiakban a hobbyd is előtte. Ez viszont szerintem hosszú távon neked nem fog bejönni.
Már beszéltem vele. Nem kifejezetten a borulás volt a problémája, hanem a borulás utáni viselkedésem/felfogásom. Véres arccal, fülig érő szájjal másztam ki az autóból. Az zavarta, hogy a félelemérzetet ennyire elnyomja bennem az adrenalin, és még örülök is neki.
Azon vagyok, hogy egy hozzám hasonló lányt találjak. Van is 1-2 ilyen ismerősöm, de ők foglaltak.
Ez csak egy eset volt, ahol az "életével játszottam".
Itt egy régebbi kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Egyik lányt sem sodortam veszélybe, mégis ugyanez lett a vége...
Abbahagyni tuti nem fogom (lehet kábítószerekkel pótolnám azt az érzést). Egyébként meg teljesen normális módon állok a lányokhoz. Séta, vacsi, ilyesmi gyakran van. Először tetszik nekik a dolog. Hiába mondom, hogy elég durván benne vagyok, nem zavarja. Aztán az első "komoly" baleset után meg már nem vagyok normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!