Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/51 anonim válasza:
az egyik válaszolónak - éppen ez a baj, h a pasijanak nem tetszik.. :S
22/51 anonim válasza:
Hagyd ott és mond meg neki h kezdjen egy deszkával v egy munovel mert ennek a kettonek biztos nem lóg egy kicsit sem. Ez teljesen normálish lóg kicsit
23/51 anonim válasza:
Ha nem akarod dobni a palit, akkor igazan bele taposhatnál TE is az önbizalmába!!! Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak: szép melleid vannak!
24/51 anonim válasza:
mondd neki azt h picike a farka, és rossz vele a szex, és h eddig csak szinlelted az orgazmust.. :DD
25/51 anonim válasza:
tudod mennyien irigykednek most a melledre?Én spe
26/51 anonim válasza:
igen, aki azt mondja, h nagy, az csak irigy :) nekem is szerencsére, kb. ekkora :) és a pasim imádja :DDD
27/51 anonim válasza:
tudod mennyien irigykednek most a melledre?Én speciel a barátodat irigylem,hogy ilyen sex bomba,dús keblü nője van.
Hidd el nagyon ritka,hogy ilyen vékony alakkal,ekkora melled van.
Régen nagy pinabúvár voltam,már nős ember vagyok.Hidd el láttam már egy -két mellet.
37/f
29/51 anonim válasza:
Nem tudom egyes csökkent értelmi képességű férfiemberek miért nem képesek felfogni azt, hogy a női mell nem félgömb alakú. Még akkor sem félgömb alakú, ha kicsi. Csak akkor nem látszik ennyire a "csepp" alakja. Minél nagyobb, annál inkább kijön, hogy csepp alakú. Így vannak benne a szövetek, a mirigyek és kész.
Már bocs, de a pasid idióta.
Egyáltalán nincsen semmi gond a melleiddel. Egy igazi, közepes-nagyobb méretű mell így néz ki és kész.
Amelyik nem így néz ki, az szilikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!