Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok mindig kinevetnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mindig kinevetnek a méretem miatt, mi tehetek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 00:46
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Olyan nehéz csajt találni, úgyhogy ennyi miatt biztos nem fogom kidobni. Am pont olyan mint amilyet mindig is szerettem volna, dehát ő se lehet tökéletes :)

Am is elég különc vagyok, nehezen találok megfelelőt :D

Azért köszi a válaszokat, de így döntöttem.

2011. dec. 25. 16:16
 32/34 anonim ***** válasza:
Nevess vissza a melleit bámulva.
2011. dec. 26. 22:13
 33/34 Titokgazda ***** válasza:

26-os: 12-22 07:09

"... mivel rohadtul nem számít,hogy mekkora."

Ez marhaság.

A mondás szerint, a kis farkú férfiak kedvenc mondása, hogy a méret nem számít.

A méret igen is számít.

Ami ebben a témakörben lényeges, hogy NEM CSAK a méret számít.

De a nők elég kevés hányada gondolja úgy, hogy egyáltalán nem számít.

Aki azt mondja, az vagy szűz, vagy volt egy kis farkú, ámde odaadó pasija, vagy frigid, vagy leszbikus. (esetleg más, általam ismeretlen okok.)

Mondják, hogy a pasik könnyebben izgulnak fel a vizuális, a nők a fizikális hatásoktól.

Szerintem a nagy farkú csávóknak köszönhető, hogy itt a "könnyebben" kifejezéssel élnek.

Ha egy csaj meglát egy szép méretes fa$zt, amiről már lehet fantáziálgatni, akkor ott lesz is fantáziálgatás.

Olyasmi vágyálmot sem hallottam még soha nőtől, hogy

"De jó lenne, ha jönne egy kis farkú csávó..."

2011. dec. 29. 23:46
 34/34 anonim válasza:
100%

# 32/33 Titokgazda

Én nő vagyok, és nem tartozom bele az általad felsorolt csoportok egyikébe sem. Ezen kívül már volt dolgom kisebbel és nagyobbal is. Mivel bőven felnőtt vagyok, ezt nincs is miért tagadnom. És nem volt jobb a nagyobb, csak azért mert nagyobb. Ha a pasi nem tudja mit kezdjen egy nővel, teljesen mindegy a centiméterek száma. Ha béna vagy, lehet akármekkora, nem fogod kielégíteni a csajt. Az egész attól függ, mennyire vagytok egymásra hangolva/gerjedve. Nem a mérettől. Ezt a nagy farkú pasik találták ki, mert minden másban annyira gyengék voltak, hogy csak ezzel tudtak felvágni. A túl nagy méret kényelmetlen, akár fájdalmas is lehet a nőnek. Persze ez kit érdekel, ha a pasi önbecsülésén nem esik csorba, nem igaz?

2011. dec. 30. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!