Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mindig kinevetnek a méretem miatt, mi tehetek ilyen helyzetben?
Ha alatta akk jogos? :D
Am felette van ;)
Azt irtad, hogy a "csajok mindig kinevetnek". Azonban az elso kommentednel azt irtad, most, hogy lett baratnod, kinevetett... Egy csajra kar alapozni, a masik meg az, hogy ha valaki viccesnek talalja ezt az mar regen rossz. Keress magadnak egy ertelmes partnert!
Nekem is volt mar problemam a cerkaval, megis mindig megoldjuk a baratnommel es soha nem nevetett rajtam. Ha eppen szar kedveben van a cerka, akkor ott a nyelvem, ujjaim, aztan kapaszkodhat a parnakba... :)
Szerintem az jogos, ha megmondja, hogy ez neki bizony hosszú távon nem lesz elég. Akár 10 centi felett is, nincs mérethez kötve. Olyankor közös megegyezéssel elválnak az útjaik, és mindkét fél keres az igényeihez, illetve adottságaihoz illő partnert.
Kinevetni viszont nem jogos érte, mert nem tehet róla. Lehet ezt kulturáltan is közölni.
Nemtudom miért, de nekem olyan érzésem van, hogy ez az egész csak egy baszott nagy trollkodás.
Azok az apró bakik a többesszámból, a méret titkolása...
Ha egy srác feljönne ide, azzal a gonddal, hogy a partnere kinevette, mert kicsi a pötse, akkor nem hiszem, hogy egy ilyen anonim fórumon habozna kifejteni bővebben.
Pláne ilyen kérdést nem tenne fel, hogy mit tehet ilyen helyzetben...
Max megkérdezi, hogy jogos-e...
21F
"nem bírta ki röhögés nélkül és amikor megkérdeztem hogy min nevet, azt mondta hogy azért mert kicsi"
Akkor ebből tanul és majd a következő barátját jobban megbecsüli. Lapát.
Olvasd már vissza ezt az egészet srác :D
Letoltad a gatyeszt kinevetett. Erre azzal mentegetőzik, hogy valami vicces jutott az eszébe? B@zdmeg, mi a büdös f@szom lehet annyira érdekes, hogy jobban elgondolkozik azon mint a pötsödön???
Gondolj már bele, milyen életképtelen szituáció!
- Told le a gatyád Karcsi, hadd szopjalak le.
+ Itt van bébi, cuppanj rá
- Hahahahahhaha
+ Mi olyan vicces?
- Á semmi, csak eszembe jutott a tegnapi Exsuna poszt a napisz@ron...
A csajod azért mondta, hogy kimentse magát a "szemét ge*i" státuszból. A pötsödön nevetett, de látta, mennyire zavar és inkább belehazudott az arcodba...
Legalább írd már le, mekkora f@szod van, hogy mi is röhöghessünk rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!