Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma lányok! Járnátok magyar fiúval?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 22:46
11/16 anonim válasza:
en nekem egyszer bejott egy..apukam ugy leszoptt akocsiban hogymajdnem behorpadt a homlokom ugyan ne jartunk az sem akart semmit komolyan en is tele voltam meg o is bevolt gerjedve aztan segitettunk egymas ingerenciajan..ritka nagy dugas volt..Na nem volt az az otvaros satoros cigany nagyon kellemes volt ha ugy hozna ki tudja kavarnek is vele .....de azt is eltudom kepzelni hogy voltak elottem a sorban mert amiket az alakitott az bizony komoly gyakorlatra illetve tapasztalatra utalt..igy utolag nem sokn jonek a nyomaba amiket az csiunalt..igazi pervez vadallat volt... NEM VOLT PROSTI..ha valaki arra gondol nem ugy szedtem ossze...gyonyoru apolt es tiszta test ha nem mondja hogy roma nem is gondoltam volna...az atipus aki utan megfordulnak aferfiak.. na nekem is ugy jott be..en is forgolodtam.. aztan bejott..
12/16 anonim válasza:
ezt ne itt kérdezd mert 99%ban nyomi szüzek vannak az oldalon 30as iqval
13/16 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy nem te vagy a maradék 1%?
14/16 anonim válasza:
tegnap 23:10
Mert nem is vagytok emberek.
15/16 anonim válasza:
Ha ti lennétek cigányok, és mindenki lek*rvázna a bőrszínetek miatt, akkor nem lenne ilyen nagy a pofátok. Persze pont emiatt lesz egyre több romagyerek. A fehérek (lehet, hogy csóróbbak mint néhány roma család) nem járnak romákkal, mert a fehéreket nem nézik le. Persze a romák és a magyarok között annyi a különbség, mint pl. az amerikában élő angolok és az amerikában született emberek. Ők megélnek egymás mellett, sőt még házasodnak is :)
16/16 anonim válasza:
Na akkor a régi kérdés ujra felvetödött..
Mi a külömbség egy vödör szar és egy roma között..
Hát a vödör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!