Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek sincs semmi életkedvetek?
Lássuk csak...
2 hónapja ment szét a kapcsolatom,
- itt gubbasztok a munkahelyemen még reggelig,
- az autóm 1 hónapja nem jó mert még mindig nem érkezett hozzá meg az alkatrész,
- barátaim nem nagyon érnek rá mert a legtöbbnek már családja van, legalábbis egy bébi van
- itt a karácsony, a szilveszter és valószínű h karácsonykor dolgozni fogok
- a szilvesztert meg egyedül fogom tölteni 2 üveg bor mellett.
igazából kicseszettül nincs jó kedvem :)
kösz :) szóval fel a fejjel!
az embernek általában mindig a saját problémája gondja a legnagyobb. Mármint azt hisszük.
De mindig van egy ráadás.
Mindenkinek fel a fejjel, sajnos a mai világban mindenkinek vannak gondjai. Sőt régen is volt mindenkinek minden gondja. De egy kis jó dolog mindig kell, hogy legyen amibe kapaszkodni lehet! Szerintem a boldogság egyik alapja a család, senki nem élhet úgy, hogy nem próbál tenni azért, hogy jóban legyen a családja összes tagjával! Nekem is például rengeteg baromságát le kell nyelnem pár családtagomnak, főleg a testvéremnek, de mégis ők az egyik legjobb támaszaim, és ki tudja meddig lesznek nekem!
Ha a szerelemmel vannak bajok azokért a legkevésbé érdemes sokáig rágódni! Annyi hal van a tengerben még, és mindenkinek van valahol egy párja. Előbb vagy utóbb rálel az ember. És az sem baj, ha utóbb, hiszen jobb később mint soha.
Ebben a kegyetlennek tűnő világban annyi szép dolog van elrejtve, csak nyitott szemmel kell járnunk.
És SOHA nem késő elölről kezdeni bármit is, vagy belevágni valamibe, ami boldoggá tesz!
http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU
lehet közhelyesen hangzik, de amikor megnéztem a vidit az én gondjaim eltörpültek ez mellett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!