Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek sincs semmi életkedvetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek sincs semmi életkedvetek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 19:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:) remélem...
2011. dec. 18. 19:48
 12/20 anonim ***** válasza:
:) Virtuális ölelés!!!
2011. dec. 18. 19:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem sincs. S a karácsonyi ömlengés se tesz jót nekem. A családi élet pedig különösen. 35F
2011. dec. 18. 19:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Lássuk csak...

2 hónapja ment szét a kapcsolatom,

- itt gubbasztok a munkahelyemen még reggelig,

- az autóm 1 hónapja nem jó mert még mindig nem érkezett hozzá meg az alkatrész,

- barátaim nem nagyon érnek rá mert a legtöbbnek már családja van, legalábbis egy bébi van

- itt a karácsony, a szilveszter és valószínű h karácsonykor dolgozni fogok

- a szilvesztert meg egyedül fogom tölteni 2 üveg bor mellett.

igazából kicseszettül nincs jó kedvem :)

2011. dec. 18. 20:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát még nekem se áll ilyen rosszul a szénám... őszinte részvétem :(
2011. dec. 18. 20:11
 16/20 anonim ***** válasza:

kösz :) szóval fel a fejjel!

az embernek általában mindig a saját problémája gondja a legnagyobb. Mármint azt hisszük.

De mindig van egy ráadás.

2011. dec. 18. 20:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek fel a fejjel, sajnos a mai világban mindenkinek vannak gondjai. Sőt régen is volt mindenkinek minden gondja. De egy kis jó dolog mindig kell, hogy legyen amibe kapaszkodni lehet! Szerintem a boldogság egyik alapja a család, senki nem élhet úgy, hogy nem próbál tenni azért, hogy jóban legyen a családja összes tagjával! Nekem is például rengeteg baromságát le kell nyelnem pár családtagomnak, főleg a testvéremnek, de mégis ők az egyik legjobb támaszaim, és ki tudja meddig lesznek nekem!

Ha a szerelemmel vannak bajok azokért a legkevésbé érdemes sokáig rágódni! Annyi hal van a tengerben még, és mindenkinek van valahol egy párja. Előbb vagy utóbb rálel az ember. És az sem baj, ha utóbb, hiszen jobb később mint soha.

Ebben a kegyetlennek tűnő világban annyi szép dolog van elrejtve, csak nyitott szemmel kell járnunk.

És SOHA nem késő elölről kezdeni bármit is, vagy belevágni valamibe, ami boldoggá tesz!

2011. dec. 18. 21:20
 18/20 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU

lehet közhelyesen hangzik, de amikor megnéztem a vidit az én gondjaim eltörpültek ez mellett :(

2011. dec. 18. 22:09
 19/20 A kérdező kommentje:
ez tényleg nagyon szép vidi :) köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
2011. dec. 19. 14:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szép video. Kissé el is érzékenyültem.
2011. dec. 20. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!