Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek a képen látható lányok?
javítás: jönne a súly...
(mást akartam írni)
Nekem bejönnek, szerintem közel tökéletes testük van :)
20/F
Kicsilány, neked most tényleg az a bajod, hogy vékony vagy? :D:D Örülj neki az ég szerelmére :D A pasik többsége a te korodban bizony imádják a vékony csajokat! Mondhat akárki akármit itt gyakorin... Egyik haverom mondta annó, hogy számára inkább legyen anorexiás a csaj mint duci...
És bizony a tizenéves meg a krai huszonéves korosztály sokkal jobban favorizálja a vékonyságot. Legyen az férfi vagy nő...
Ha nem tudsz hízni, hát ne hízz :) Legyen sportos tested, aerobikozz vagy tudomisén, és imádni fognak!!!
21F
Hát a nők java része elégedettlen a mellméretével... Ez nem újdonság. De ezen pláne nem tudsz változtatni :)
Ami engem illet, a pici cici sokkal jobban vonz :D:D Nemtudom miért.. Olyan aranyos..
Sőt álítólag a kis mellú csajoknak érzékenyebb a bimbójuk :D:D Különleges élmény lehet rácuppanni :D:D
21F
A belső döntene. A képen szereplő lányok valójában vékonyak. Ha meg nézed a testüket, nem igazán látsz rajta felesleget...
A fenekük nagy. Az annyira nem is tetszik. Nem illik a vékonyka testükhöz.
Csak a külső alapján ha muszáj lenne döntenem, akkor a hozzád hasonlóan vékony lány tetszene. Sokkal arányosabb.
De mivel tényleg kicsi a külnbség, ezért a belső a mérvadó. Meg amúgy is. Sokkal értékesebb lehetsz mint ezek a pucsító ribik. Egyértelmű a választás...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!