Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szeretitek, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek, ha egy lány tájékozott?

Figyelt kérdés

Ha szinte bármihez hozzá tud szólni? (Kivéve a foci és a forma1-et)

Szívesebben járnátok egy ilyen lánnyal, vagy csak barátkoznátok vele?

2011. dec. 18. 01:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Azt nem értem, hogy a zeneelmélet lenne mitől férfias."

A zeneelmélet (azon túl hogy művészet, és nem ettől férfias!) legfőképpen logika, reáltudomány. Persze itt nem általánosan kell férfiasnak gondolni egy szakmát, itt az én szememben tűnik annak. És aki ezekben túl okos, nem valószínű, hogy összejönnék velük, mert az én kenyeremből élnének. :) Azt szívesen venném azonban ha megtanítana táncolni. Illetve egy csomó dolog van, amire most húznám a számat, de ha együtt lennék valakivel, bizonyára sokkal toleránsabban venném a tanításait. :)

Ja és még egy dolog: Autót vezetni se tanítson, mert falra másznék tőle! :)

2011. dec. 18. 03:04
 12/16 anonim ***** válasza:
egy értelmes lány alapvetően tájékozott, szóval ez jobb esetben így van. tehát a válaszom: igen tetszik és igen járnék.
2011. dec. 18. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
lány, aki bármihez hozzá tud szólni => ritkaság => rossz nem lehet :D Hol laksz? :)
2011. dec. 19. 19:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Debreceni vagyok. :)
2011. dec. 20. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:
neeee :((( Én győri.
2011. dec. 20. 20:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Az jó messze van :(
2011. dec. 20. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!