Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek, ha egy lány tájékozott?
Figyelt kérdés
Ha szinte bármihez hozzá tud szólni? (Kivéve a foci és a forma1-et)
Szívesebben járnátok egy ilyen lánnyal, vagy csak barátkoznátok vele?
2011. dec. 18. 01:05
1/16 anonim válasza:
hát persze hogy szeretjük! de ne legyen okoskodó azért
2/16 anonim válasza:
Szerintem ez vonzó tulajdonság amíg nem csap át okoskodásba.
3/16 anonim válasza:
a járás a kinézeten múlik, anélkül szép és jó, de kevés infó...ha nem jön be akkor barát.
4/16 anonim válasza:
Ha a politikát nem hozza szóba, akkor igen. Minden egyébről szívesen beszélgetek.
5/16 anonim válasza:
Előttem már nagyon jól leírták: Ne okoskodjon. Ne vágjon fel a tudásával, és főleg ne tanítson engem férfias szakmákra, mint pl. fizika, műszaki tudományok, vagy zeneelmélet, webprogramozás, amikhez én értek (ill. nekem kellene érteni hozzá). Örülök, ha hozzá tud szólni dolgokhoz, de az nem előny ha túl mély lexikális meg nemtommilyen egyéb tudással rendelkezik. Inkább a gondolkodása legyen érett, felnőttes.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :D
Régen lehet, hogy okostojás voltam (egy kicsit), de azóta próbálom magam visszafogni. xD Azt hiszem, már elég profi lettem, és egyáltalán nem szoktam okoskodni.
A külsőről azért nem írtam, mert úgy gondoltam, ennél a kérdésnél nem létszükségletű részlet.
2011. dec. 18. 01:22
7/16 A kérdező kommentje:
01:20 A férfiasabb tudományokat meghagyom a férfiaknak. Ha nem értek hozzá inkább megkérdezem attól, akivel éppen arról a témáról beszélünk.
Azt nem értem, hogy a zeneelmélet lenne mitől férfias.
2011. dec. 18. 01:36
8/16 anonim válasza:
Az jó, ha bármihez hozzá tud szólni egy lány.
Szóval foci és forma1 nem... A többi sporttal mi a helyzet? :)
9/16 A kérdező kommentje:
A többi sporttal? Inkább űztem őket, mint néztem. Valahogy így érdekesebb volt számomra. :)
2011. dec. 18. 02:14
10/16 anonim válasza:
Ok, az is jó, ha sportoltál, de mindet szinte lehetetlen ki is próbálni :D Ezek szerint amit űztél, ahhoz hozzá is tudsz szólni :) Hogy járnék-e egy ilyen lánnyal, vagy csak barátkoznék, az még sok mindentől függ. De az, hogy szinte bármihez hozzá tud szólni az egyértelműen előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!