Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellenek manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek manapság a kedves, rendes, érzelmes fiúk a lányoknak?

Figyelt kérdés

Sajnos érzelmes, érzékeny fiú vagyok, mindig is ilyen voltam, annak ellenére, hogy kemény családi környezetben nőttem fel, mégis kedves vagyok a lányokkal és ez nem tettetés, egyszerűen ez jön, nem tudom miért van, nem tudok velük olyan keményen beszélni vagy csúnyán, mint a haverjaimmal. Próbáltam változni, de nem tudtam, ha látok egy alacsony, bájos arcú lányt, mindig elgyengülök és, aki tetszik annak közelében elég zavarban vagyok, nem merek még megszólalni sem, így aztán az élő kezdeményezések sem mennek, sosem mertem még kezdeményezni.

Egyetlen egyszer vallottam szerelmet is lánynak élőben még kisgyerekként, 3-4-dik osztályos koromban. Az is volt egyben életem első visszautasítása és azóta is csak kudarcokat élek meg a párkapcsolati életemben, sosem szeretett senki sem és ez nagyon fáj, mert én tele vagyok szeretettel, tudom ha találnék egy lányt, aki szeretne én is nagyon tudnám szeretni.

Bárcsak egy érzéketlen, hülye gyerek lennék, akárkit megkaphatnék így viszont örök magányra vagyok ítélve. :(

21/F

2011. dec. 17. 23:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert csak a külső számít a lányoknak. Kedvességgel nem mész semmire.
2011. dec. 18. 08:07
 12/17 anonim ***** válasza:
azért mert az ilyen fiúk nem vágják gerincre a lányokat és dugják meg ők pedig ezt akarják
2011. dec. 18. 09:20
 13/17 anonim válasza:
45%
na persze... utolsóval nem értek egyet, attól még lehe5 jó az ágyban.
2011. dec. 18. 09:23
 14/17 anonim ***** válasza:
nem most, hanem régebben sem kellettek! vezessük vissza a párválasztást az állatvilághoz. ott is az erőszakos, akaratos, önbizalommal rendelkező alfahím megy el a nősténnyel. képzelj el egy érzelmes barnamedvét...
2011. dec. 18. 11:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez fordítva is így van. Egy csendes, kedves nem nagyszájú lány a fiúknak nem kell(tisztelet annak a 10%-nak!)hiába néz ki jól, ha nincs nagy önbizalma.

Próbálj meg ilyen csendes, kedves lányt találni, szerintem ők díjaznáka kedvességed. De arról, hogy egy lánnyal nem mersz beszélni, szokj le, változtass. Mindig hozz elő egy témát, ha már kínos a csend, kérdezősködj róla miket szeret stb.

2011. dec. 18. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel piacgazdaságban élunk engedd meg hogy ilyen hasonlatot hozzak fel.Minden árunak megvan a maga vevokore bár igaz hogy bizonyos árukra kisebb a kereslet.Jo uzletember nem fogja kínálni a gyémánt fulbevalot a napszámos munkásoknak, mert azoknak nem kell, nincs pénzuk rá, nem fogják megvenni. Ugyanúgy Neked is ott kell kereskedni ahol vevok a Te értékeidre.Járj tobbet olyan helyekre ahol a kedves, okos, muvelt lányok gyakrabban megfordulnak(pl színház,kiállítások, konyvtár, íro-olvaso találkozo, felolvaso est,tánccsoport stb)Bulikban hiába probálkozol az nem a Te célcsoportod.Ha megváltozol valaki kedvéért és lemondasz az egyéniségedrol csakhogy felszedess egy cicababát soha nem leszel boldog
2011. dec. 18. 15:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Leszbikus, biszex hajlamú nőknek, volt prostiknak ideális vagy. A terapeuták is meg tudnak belőled élni. Mellett mindenki más sikeresnek érezheti magát és kő keménynek.

Azért nem szeretik a nők az olyanokat, mint te, mert gyerek világképed és elképzeléseid vannak,21 évesen ez nem akkora baj egyébként, ráadásul úgy akarod megdugni frankón, hogy kiskutyát játszol, és aki kutyát szeretne vesz egyet. És normális nők, érett fiút szeretnének, nem érzelgős kiscicát, hanem tigrist. Van egy két szexmentes éved, élvezd ki.

2011. dec. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!