Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak miért jön be ez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért jön be ez, a fiúknak pedig az?

Figyelt kérdés

Átlagban véve a lányok a kedvesebbek, szebbek, aranyosabbak, gyengédebbek. Sok fiú pedig durva, csúnya, bunkó, buta. És ezeknek a kedves, aranyos lányoknak mégis ez tetszik. A bunkó, buta fiúknak meg egy ilyen csínos lány. Miurt van ez?

A lényeg... a fiú a durvább nem, a lány pedig a gyengédebb. Mégis bejönnek egymásnak, hogy is van ez?

Érdekes... :D

2011. dec. 6. 01:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A butát hagyd ki, ez egyenesen sértés! Mi az h butábbak a fiúk?? A francokat!

A többivel átlagban egyetértek. :) Ja és h miért? Hát mert az ellentétek vonzzák egymást! ;) Mindig azt keressük a párunkban amiben ő ki tud egészíteni minket.

22/F

2011. dec. 6. 01:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem mind buta, de SOK, amúgy pontosabban hülye, na de igaz, van az lányban is. Amúgy én is fiú vagyok.
2011. dec. 6. 01:37
 3/16 anonim ***** válasza:
tuti meleg vagy és szűz
2011. dec. 6. 01:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Jó, Magyarországon tényleg sajnos sok fiú buta, de világviszonylatban sztem ez nem feltétlenül igaz. Első voltam.
2011. dec. 6. 01:41
 5/16 A kérdező kommentje:
2. válaszoló. Biztos ilyen véleménnyel lennék a fiúkról, ha meleg lennék...
2011. dec. 6. 01:48
 6/16 anonim ***** válasza:

Meleg nem vagy, mert akk nem a lányokkal foglalkoznál, ez igaz, viszont szerintem szüz vagy,és nem is tartozol a lányoknak bejövö kategóriába.

A kérdés jó , lehetne sok mindennel magyarázni, de attól még a tény tény marad, hogy a "trendi" csajok a "trendi" fiukra buknak, és forditva is igy van, azt pedig hogy mi számit trendinek, és miért megint csak napokon keresztül lehetne tárgyalni.

De semmi pánik, mindig van kivétel, akinek nem a sztereotipiák jönnek be .

2011. dec. 6. 02:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor mondok valamit, van egy 1.5 éves jól működő kapcsolatom... :)
2011. dec. 6. 02:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Mégis miből vontad le azt a következtetést, hogy a kérdező nem jönne be a csajoknak? Azért mert foglalkoztatja egy ilyen kérdés? Hű, akkor ezek szerint már én is áshatom el magam........
2011. dec. 6. 02:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert a lányoknak a külső számít, egy jóképű srác pedig nincs rászorulva, h kedves legyen. Ennélfogva a csúnyát ki is hagynám a fiúkról szóló felsorolásból :)
2011. dec. 6. 08:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Így vannak kódolva genetikailag.
2011. dec. 6. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!