Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy míg külföldön tanult, lefeküdt pénzért férfiakkal?

Figyelt kérdés

Volt egy ilyen múltam, amit nem bántam meg, de ma már másképp csinálnám, túl sok fájdalmat okozott. Kellett a pénz és egyszerű megoldásnak tűnt. Itthon megismertem egy férfit, ekkor hagytam abba ezt az egészet, Őt választottam. Nem mondtam el neki eddig, mert nem tudtam, hol kezdjem, 1,5 éve tart a kapcsolatunk, 2 éve ismerjük egymást. Annyit tud, hogy követtem el hibákat a múltamban, de nem érdekelte, hogy miket, mert a jelent tartja fontosnak.

Tudom, hogy el kellett volna neki mondanom, de életemben először kezdtem el valakihez kötődni komolyabban és féltem, hogy emiatt elhagy, még ha szeret is. Ahogy komolyra fordult a kapcsolatunk, elkezdtem érezni, hogy talán helyesebb lenne, ha tudná, mert úgy érzem, becsapom.

Ha elmondom neki, nem tudom, hogy fog reagálni, benne van a pakliban, hogy kiborul, amit meg is értek, mert Ő már azt tervezi, hogy egyszer feleségül vesz.

2011. dec. 17. 23:16
1 2 3
 21/26 eric_one ***** válasza:

Egyébként Svédországban nem az ilyen tevékenységet végző lányt büntetik meg, hanem azt aki igénybe veszi. Ez a törvény pedig hatásos volt, működik mai napig is.

T. Kérdező!

Úgy veszem ki hogy Te magad sem tartod helyesnek, de legalább bizonytalan vagy abban a kérdésben hogy a házasságba belemenj úgy, hogy ezt a titkot kell rejtegetned a kedvesed előtt. Nem véletlen hogy ide írtál és megkérdezted, saját lelkiismereted tesz tanúbizonyságot előtted hogy valóban nem helyes ez így ha igazán szereted. Mert az igaz szeretet nem hazudik, nincs mit, és nem is akar rejtegetni semmit. Ha igazán szeret Téged, és ez a kemény igazság meg is sebzi a lelkét, akkor rá kell jöjjön hogy neked mennyire fontos a kapcsolatotok tisztasága, és mindezt értékelnie is kell. Ha igazán szeret átlátja és megérti, ez lehet egy fokmérője is a kapcsolatotoknak. Nem korrekt dolog bevinni a házasságba ilyen meglepetéseket, joga van tudni kivel köti össze az életét, szerintem ez egy akkora momentum amit kell tudni a másiknak. Te már megítélted ezt magadban, ezt tetted, ez már történelem, nem tudod megváltoztatni. Vállald fel magadat.

2011. dec. 19. 14:43
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem útszéli voltam, egyszer ültem egy kávézóban, odajött egy nő azzal, hogy kivételesen szépnek tart, azt hittem, hogy modellügynökségtől van, de később kiderült, hogy mivel foglalkozik és jöttek magától a dolgok, én pedig meg voltam szorulva, könnyű pénzkeresésnek tűnt. Nem történtek velem szörnyen rossz dolgok, bár ez relatív, mondhatni a lelkemet is eladtam, ami számomra a nagyobb problémát okozta. Viszont előnye, hogy sosem bunkó, igénytelen emberekkel hozott össze a sors, hanem művelt, többnyire üzletemberekkel, akik tudták a szabályokat.

A barátom iránt érzett szerelem és szeretet kiszakított ebből, mint írtam, már nem mennék vissza, normális életet akarok. Tisztalelkű, jó ember, aki felnéz rám és tökéletes partnernek tart. Nem akarom lerombolni az illúziót, de mivel látom, hogy hol tart már a kapcsolatunk, hazugságban sem szeretnék élni, ezért kerültem döntésképtelen helyzetbe. Annak ellenére, hogy ismerem, mégis el tudom képzelni, hogy kiakad és azt mondja, nem tudja így tovább folytatni, vagy kiakad, először szakít, majd visszatér hozzám, a harmadik lehetőség pedig, hogy kiakad, de azt mondja, ez nem áll a kapcsolatunk útjába. Én az utolsó kettőt tekintem valószínűbbnek a jelleme alapján, de mégis félek.

2011. dec. 19. 18:17
 23/26 anonim válasza:
90%
Szerintem: nézzétek meg együtt a Waterloo bridge című filmet, az tkp. ugyanerről szól. Aztán beszélgessetek róla. Amit mond, abból látni fogod, hogy hogyan állna a te esetedhez, és érezni fogod, hogy mit kellene tenned, elmondani, vagy elhallgatni. Viszont ehhez nagyon erősnek kell lenned. Kívánom, hogy sikerüljön.
2012. jan. 16. 21:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett?
2012. aug. 12. 17:35
 25/26 anonim ***** válasza:

A dolgok azóta minden bizonnyal rendeződtek - vagy így vagy úgy.

Én biztos nem rúgnám ki azért amit tett! Ha nem mondaná el, és kiderülne valahogy (ami nem valószínű), akkor az esne rosszul, hogy hallgatott róla.

Egy curvába is lehet szerelmes az ember, és sok szeretetet tudnak adni. Sok curva tisztességesebb mint néhány "erkölcsös" polgárasszony...

2013. márc. 15. 22:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek kérdező? :)
2015. szept. 14. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!