Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy míg külföldön tanult, lefeküdt pénzért férfiakkal?
Volt egy ilyen múltam, amit nem bántam meg, de ma már másképp csinálnám, túl sok fájdalmat okozott. Kellett a pénz és egyszerű megoldásnak tűnt. Itthon megismertem egy férfit, ekkor hagytam abba ezt az egészet, Őt választottam. Nem mondtam el neki eddig, mert nem tudtam, hol kezdjem, 1,5 éve tart a kapcsolatunk, 2 éve ismerjük egymást. Annyit tud, hogy követtem el hibákat a múltamban, de nem érdekelte, hogy miket, mert a jelent tartja fontosnak.
Tudom, hogy el kellett volna neki mondanom, de életemben először kezdtem el valakihez kötődni komolyabban és féltem, hogy emiatt elhagy, még ha szeret is. Ahogy komolyra fordult a kapcsolatunk, elkezdtem érezni, hogy talán helyesebb lenne, ha tudná, mert úgy érzem, becsapom.
Ha elmondom neki, nem tudom, hogy fog reagálni, benne van a pakliban, hogy kiborul, amit meg is értek, mert Ő már azt tervezi, hogy egyszer feleségül vesz.
Én nem sértődöm meg, ha valaki lek.rváz, végülis az voltam, nincs is mit szépíteni.
Nem is várnék megértést az emberektől, magamnak csináltam az egészet és én szenvedtem el minden hátrányát, de ezt vállalom. Kár mentegetőznie annak, aki ilyenbe kerül, mindenki a saját életéért felel és utólag már senkinek nem tartozunk elszámolóval, maximum magunknak.
Az viszont tény, hogy nem élvezetből csináltam azt, amit, nem éreztem sem vágyat, sem késztetést, csak a jobb élet reménye lebegett a szemem előtt, de mivel kiszálltam úgy, hogy helyre is tudtam hozni az életemet, ezért már nem hagynám el a barátomat, nem annyira fontos már a pénz.
Kellett a pénz a sulira! :) Na persze!
Nekem is kellett, mégse árultam a testem.
Én biztos nem jönnék össze ilyen nővel, sőt, szakítás lenne a vége.
Elég necces, ha elmondod, el is veszítheted, de ha nem is veszíted el, lehet rosszul fogja érinteni, aztán meg az is lehet, hogy nem zavarja.
Te döntésed, de az őszinteség nem biztos, hogy ilyenkor kifizetődő lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!