Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16-17 éves lányok válaszoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16-17 éves lányok válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,16 éves fiu vagyok,és leirnám h mit kell tudni rolam,és annyit kérnék h írjátok le mit gondoltok rolam :)

Nos tehát 16 éves vagy,és elég alacsony(173 cm vagyok most de még novok) Rovid barna halyam van amit zselézek,barna szemem. Az oltozkodésre és a kinézetemre is odafigyelek,ami nem azt jelenti h egész nap a tukor elott allok. Belso: Nem járok discoba,de nem vagyok buli ellenes szoktam kijárni barátaimmal,de nem iszom magam le,nem cigizek. Nem vagyok stréber,de szoktam tanulni, bár van 3asom is,szeretek olvasni,jo filmeket nézni. Egy normális lányt keresek aki nem egy ribi,lehetoleg ne cigizzen és ne legyen minden hétvégén részeg. Legyen kolcsonos a szeretete,és fogadja el azt a pár dolgot ami nekem fontos(foleg a sportot amit profi szinten uzok)ja és izmos is vagyok(nem izomagy csak épp h szép legyen :). Ennyit akarok egy lánytol,semmi tobbet. Ha találnék egy lányt aki kolcsonosen szeretne,én nem tudnám megcsalni.

Mi a véleményetek rólam?

2011. dec. 17. 22:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha így beszélsz,ahogy fogalmazol akkor súlyos a helyzet.
2011. dec. 17. 22:18
 12/25 A kérdező kommentje:
mi a gond a fogalmazással? szépen fel van építve...kulso aztán a belso
2011. dec. 17. 22:21
 13/25 anonim ***** válasza:
küldj képet priviben, aztán meglátjuk...
2011. dec. 17. 22:41
 14/25 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján tökéletes vagy számomra:DD Tök jó hogy van hobbid,és ha a barátnőd valaki és számítasz neki, el fogadja azt, szóval ezt igazából nem értem túlzottan.. és az hogy nem egy idióta vagy, nem veszed félvállról a sulit, meg nem cigizel. Amúgy nem vagy alacsony, legalábbis hozzámképest:)Egy csomó szép, rendes csajt találhatsz így, csak keresd a különcöket:) 16/l.
2011. dec. 17. 22:42
 15/25 A kérdező kommentje:

az utolselottinek nem kuldok csak ugy képet :)

az utolsonak: hát remélem én is h találok valakit :)

2011. dec. 17. 22:43
 16/25 anonim ***** válasza:

leírásod alapján teljesen rendben vagy! Itt szeretnél barátnőt találni? Az kifejezetten tetszik, hogy szeretsz olvasni! :)

15/l

2011. dec. 17. 23:21
 17/25 anonim ***** válasza:
Figyelj, normális srácnak tűnsz, csak találnod kell egy normális lányt :) Bár nekem a hosszabb haj jön be a rövidebb hajzat sem kizáró ok. Sok múlik azon hogy hogy nézel ki persze ez nem minden :) Nekem szimpatikusnak tűnsz
2011. dec. 17. 23:46
 18/25 A kérdező kommentje:
nem itt szeretnek :) hat allitolag eleg jol nezek ki legalkabis ezt halottam vissza.
2011. dec. 18. 00:08
 19/25 anonim ***** válasza:

"ja és izmos is vagyok(nem izomagy csak épp h szép legyen)"

Fúúú gyerek és milyen szerény is vagy?

Kicsit nagyobb arcod lenne a garázsajtón se férnél már be...

2011. dec. 18. 09:29
 20/25 anonim válasza:

A leírtak alapján van negatív és pozitív véleményem is, de szerencsére a pozitív sokkal több.

Nagyon kíváncsi lennék hogy nézel ki, vagy milyen az igazi stílusod...úgyhogy jöhet kép is, levél is :)

A leírt feltételeidnek maximálisan megfelelek :)

2011. dec. 18. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!