Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SRÁCOK! Ha ismernétek, jó csaj lennék a szemetekben? Úgy értem ilyen az a lány, akit 'kerestek'? (jellemzéssel)
Sziasztok! Előre szólok: sok lesz!
Igazából nem is tudom, hogy miért kérdezem ezt, valószínűleg önbizalom hiányosságom miatt. Szóval én egy 15 éves lány vagyok, még soha nem volt barátom, illetve intim kapcsolatba sem kerültem még fiúval (annyira nem bánom, mert nem vagyok 'tini ribanc'). Mesélnék a külsőségeimről: erősségem a lábam, mert szép vonala van (bár a belső combommal nem vagyok teljesen elégedett, de mindennap teszek érte), és nem csont sovány, a derekamra mennek általában a plusz kilók, de csak a nőiesség határán belül, a hasam nem lapos, de véleményem szerint szép formája van (sportolásaim lévén pár 'kocka' (nem konkrét értelemben) is felfedezhető rajta), ha elképzelni szeretnétek, Vanessa Hudgens testére hasonlít legjobban. Világosbarna-aranybarna hajam van, soha nem festettem, és nem is fogom, mert imádom a színét, főleg, mert több árnyalatból áll, a szemem színe zöld.
Nem vagyok stréber, szóval nem nyalok a tanároknak, de tanulni tanulok, nem vagyok az a szőke liba típus. Imádok nevetni és mosolyogni, nem cigizem, nem drogozom, alkoholt is csak alkalomadtán, mert nélküle is simán jól érzem magam :) A suliban soha nem voltam az osztály menő csaja, mert nem vagyok nagyszájú. Érdekes módon senki nem tudja, hogy milyen is vagyok igazából. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy 'kis ártatlan...stb', pedig ez annyira nem igaz ;), csak éppen nem mutatom ki AZT az énemet, mert mint már említettem, nem leszek a csoport ribanca, akit bárki megkaphat. Ezt az oldalamat csak annak mutatnám meg, akivel már kialakult egy olyan kapcsolat..kicsit érthetőbben: gondoljatok Rihannára...:P én is tudok olyanokat. Táncolok és gitározom, tudom mi kell nektek fiúk ;) engem nem kell eltartani, megvenni a világ legdrágább FORD Mustang-ját, sőőőt, nekem semmi olyan nem kell, ami a pénzen múlik, 'soppingólni' sem vinnék el egy fiút sem, mert tudom, hogy ki nem állhatjátok, és azzal is tisztában vagyok, hogy fontosak a 'pasis esték' a barátaitok :D. Imádom a mókát, pl waterpark, vagy vidámpark, paintball...stb. Újból idézve a szőke libákat, nehogy így tekintsetek rám, smink terén visszafogott, öltözködés terén imádom ami csinos, nem nyávogok, ha elesek (sőt, inkább nevetek magamon), főleg akkor nem ha letörik a körmöm...vagy ha beadnak egy szurit xĐ Nem vagyok féltékenykedő típus, tudom, hogy egy srác akkor is megnéz egy csajt, ha van barátnője, hiszen férfiból van, de azért hagyni sem hagyom magam átverni, de nem törnék ki hisztikben, az biztos. Rossz tulajdonságom, hogy akárhol vagyok, kinyilvánítom a véleményemet, és sokszor bosszúálló vagyok abban az esetben, ha valaki direkt tett keresztbe nekem.
Természetesen vágyom a romantikára, hogy valaki átöleljen, megfogja a kezemet..:), de nem 'csillogó vámpír edvárdka' szinten :DD, attól a sztoritól kiráz a hideg.
Sokszor viselkedem titokzatosan :P
Kb. ennyi lenne, szívesen olvasnék néhány kifejtő kommentet, köszönöm!
Leírtad a hibáidat,azonnal kijavítva őket. A hasad jó,a hajadat imádod,úgy állítod be,mintha értenél a férfiakhoz,pedig sohasem volt senkid. A kapcsolat többől áll,minthogy nem hívod el vásárolni a párod..
Aki rossz véleményt mond rólad,azonnal megmagyarázod. Totál megfelelési kényszered van. Azért írtál ide,hogy itt fényezzenek,hiszen semmi rosszat nem írtál magadról.A véleménye kinyílvánítása sem rossz tulajdonság,te is pontosan jól tudod. Nem értem minek írtál ide. Te nem vagy önbizalom hiányos,sőt..Jól megfogalmaztad,azzal nincs gond,de a tartalma,mintha te lennél a tökéletes 15 éves tini,leócsárolva a ,szőke libákat.' Szerintem túl sok ,Neveletlen hercegnő'-t olvastál vagy Sharon naplóját néztél... Inkább élőben mutasd ki ezeket a csodálatos tulajdonságaid,mert ha valóban ilyen lennél,akkor már lett volna valakid. Ebből látszik,hogy egyáltalán nem tudod,mi kell a fiúknak. :) Választ és magyarázatot nem kérek. :) 18/ L
Kérdező, nekem is nagyon bejöttél a leírásod alapján, és nem értek egyet azokkal, akik azt mondják h a lányok többsége ilyen...
És valóban, én sem gondolom h önbizalomhiányos lennél, deengem soha nem is zavart ha van egy kis egója a csajnak. :D De ha önbizalomhiányos lennél, az sem zavarna. A színész (vagy nemtom ki), akit említettél, rákerestem, nagyon szép csaj, bár nyilván az arcod nem feltétlenül ilyen, a testalkatodat hasonlítottad hozzá. De nekem a testalkatod is bejön, örülök h nem vagy csontvékony. Talán kicsit alacsony vagy, de sztem még nőni fogsz. :) Az a rész különösen tetszett h nem vagy stréber, de tanulsz rendesen, na nekem is egy ilyen lány kell. :) A nagyszájúakkal az a baj, hogy bunkók vagy lekezelőek tudnak lenni. Benned az a jó, hogy nem is vagy elvont csendes, de nem is vagy a világ közepe. :) Nekem így első olvasatra mindenképp bejönnél, és talán igazat is írsz, kivéve az önbizalomhiányt, de még egyszer mondom, NEM BAJ, ha van egy egészséges önértékelésed. :)
Ja és könyörgök, ne botránkozzunk már meg, ha lefújogja a kérdező a buta libákat. Miért, van akinek ők pozitívumként jelennek meg? Na ugye, hogy nem...
Ja és még annyit, hogy szívesen elmennék veled vásárolni, még neked ruhákat is, mert örülök, ha van beleszólásom a lány öltözködésébe. Tehát nálam egyáltalán nem hátrány, ha elhívnál vásárolni. :)
És nem, nem vagyok homi: teljesen egészséges heteroszexuális hajlamom van.
kedves, hány "ismerkedjünk" leveled érkezett? :'-D
21/F
Menj pszichológushoz.
A nárcisztikus személyiségzavar létező rendellenesség, amely a beteg önmaga iránt érzett erőteljes szégyen- és elégedetlenségérzetéből táplálkozik
Annak érdekében, hogy a betegek megbirkózzanak szégyenérzetükkel, védekezésként saját érzéseik másokra való kivetítését, az ellentámadást, mások okolását használják, illetve mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák maguknak különleges mivoltukat.
A nárcisztikus embereket általában kora gyermekkorukban éri a sérülés, mely az egészséges énkép kialakulását gátolja. Valószínűleg azt éreztették velük, bármit is tesznek, nem elég jók, alkalmatlanok.
(...)
Másik fontos jellemvonásuk, hogy szörnyen arrogánsak, önelégültek és látszatra nagyon magabiztosak. Ez mind a védekező mechanizmusuk része. Magukat különlegesnek tekintik, és úgy érzik csak más hasonlóan tehetséges emberek képesek megérteni őket, vagy kapcsolatot kialakítani velük. Folyamatosan úgy érzik, hogy nem kapják meg az őket megillető figyelmet és tiszteletet, mindezt pedig azzal magyarázzák, hogy a többiek túl buták és tudatlanok ahhoz, hogy őket elismerjék.
Sokszor irigyek másokra, akikről azt hiszik, többet kaptak az élettől, noha szerintük ők sokkal inkább megérdemelnék.
(...)
Bármi, ami érdekes számukra, elsősorban róluk szól. Egyszerűen nincs elég energiájuk ahhoz, hogy mások igényeit vagy érzéseit figyelembe vegyék, mivel az ő igényeik sincsenek kielégítve. Nem meglepő ezek után, hogy túlságosan is el vannak foglalva azzal, hogy megszerezzék saját lelki szükségleteiket, s nem a másokéra figyelnek.
ma 03:11
ne írogassál f@szságokat. A kérdező egyetlen baja, hogy 15 éves... kell neki a megerősítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!