Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SRÁCOK! Ha ismernétek, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SRÁCOK! Ha ismernétek, jó csaj lennék a szemetekben? Úgy értem ilyen az a lány, akit 'kerestek'? (jellemzéssel)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előre szólok: sok lesz!

Igazából nem is tudom, hogy miért kérdezem ezt, valószínűleg önbizalom hiányosságom miatt. Szóval én egy 15 éves lány vagyok, még soha nem volt barátom, illetve intim kapcsolatba sem kerültem még fiúval (annyira nem bánom, mert nem vagyok 'tini ribanc'). Mesélnék a külsőségeimről: erősségem a lábam, mert szép vonala van (bár a belső combommal nem vagyok teljesen elégedett, de mindennap teszek érte), és nem csont sovány, a derekamra mennek általában a plusz kilók, de csak a nőiesség határán belül, a hasam nem lapos, de véleményem szerint szép formája van (sportolásaim lévén pár 'kocka' (nem konkrét értelemben) is felfedezhető rajta), ha elképzelni szeretnétek, Vanessa Hudgens testére hasonlít legjobban. Világosbarna-aranybarna hajam van, soha nem festettem, és nem is fogom, mert imádom a színét, főleg, mert több árnyalatból áll, a szemem színe zöld.

Nem vagyok stréber, szóval nem nyalok a tanároknak, de tanulni tanulok, nem vagyok az a szőke liba típus. Imádok nevetni és mosolyogni, nem cigizem, nem drogozom, alkoholt is csak alkalomadtán, mert nélküle is simán jól érzem magam :) A suliban soha nem voltam az osztály menő csaja, mert nem vagyok nagyszájú. Érdekes módon senki nem tudja, hogy milyen is vagyok igazából. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy 'kis ártatlan...stb', pedig ez annyira nem igaz ;), csak éppen nem mutatom ki AZT az énemet, mert mint már említettem, nem leszek a csoport ribanca, akit bárki megkaphat. Ezt az oldalamat csak annak mutatnám meg, akivel már kialakult egy olyan kapcsolat..kicsit érthetőbben: gondoljatok Rihannára...:P én is tudok olyanokat. Táncolok és gitározom, tudom mi kell nektek fiúk ;) engem nem kell eltartani, megvenni a világ legdrágább FORD Mustang-ját, sőőőt, nekem semmi olyan nem kell, ami a pénzen múlik, 'soppingólni' sem vinnék el egy fiút sem, mert tudom, hogy ki nem állhatjátok, és azzal is tisztában vagyok, hogy fontosak a 'pasis esték' a barátaitok :D. Imádom a mókát, pl waterpark, vagy vidámpark, paintball...stb. Újból idézve a szőke libákat, nehogy így tekintsetek rám, smink terén visszafogott, öltözködés terén imádom ami csinos, nem nyávogok, ha elesek (sőt, inkább nevetek magamon), főleg akkor nem ha letörik a körmöm...vagy ha beadnak egy szurit xĐ Nem vagyok féltékenykedő típus, tudom, hogy egy srác akkor is megnéz egy csajt, ha van barátnője, hiszen férfiból van, de azért hagyni sem hagyom magam átverni, de nem törnék ki hisztikben, az biztos. Rossz tulajdonságom, hogy akárhol vagyok, kinyilvánítom a véleményemet, és sokszor bosszúálló vagyok abban az esetben, ha valaki direkt tett keresztbe nekem.

Természetesen vágyom a romantikára, hogy valaki átöleljen, megfogja a kezemet..:), de nem 'csillogó vámpír edvárdka' szinten :DD, attól a sztoritól kiráz a hideg.

Sokszor viselkedem titokzatosan :P

Kb. ennyi lenne, szívesen olvasnék néhány kifejtő kommentet, köszönöm!

2011. dec. 17. 20:15
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Szívesen jársz vásárolni? Ez amúgy jó :D, csak én tuti nem erőltetnem rá az ilyesmit senkire :D Egyébként, ha úgy gondoljátok, hogy ilyen lány nincs, akkor az kár, mert ezeket nem egy könyvből szedtem :) :D
2011. dec. 17. 20:32
 12/53 anonim ***** válasza:
tényleg szeretek :D mikor órákig kell járkálni a városba, aztán a végén az első helyen kötünk ki újból, de mind1, én szeretem ezt :D
2011. dec. 17. 20:35
 13/53 anonim ***** válasza:
0%
Aki fiúként szeret vásárolgatni az homika.
2011. dec. 17. 20:36
 14/53 anonim ***** válasza:
csak a 'jánnyal' szoktam eljárni, de különösebben nem is utálok. Am meg bánom ki mit mond :D
2011. dec. 17. 20:41
 15/53 A kérdező kommentje:
haha, az nagyon vicces :D nekem olyankor már nincs energiám visszamenni :D de egyébként nem tartozik a hobbijaim közé a ruha vásárlás, egyébként is jobban szeretem a sport, elektronikai boltokat (pl. media mark, saturn) :D szerintem amúgy nem 'homika', aki szeret fiú létére vásárolni :)
2011. dec. 17. 20:43
 16/53 anonim ***** válasza:
94%

Huhú, hát ez nagyon szép, ha tényleg így van, jó fej lehetsz :) Csak az az igazság, hogy a lányok sok szépet el tudnak mondani magukról, csak aztán kiderül, hogy fele sem igaz... de persze van kivétel!

VISZONT

Lazíts már! Kinek akarsz ennyire megfelelni? :D Kb. ötször leírtad, hogy azért nem csinálod ezt meg azt, nehogy ennek meg annak nézzenek... nyugi van :D Ha valamihez van kedved csinálni, csináld, aztán ki nem szarja le, mit gondol a nép :)

Félre ne értsd, nem bántani akarlak, csak nekem ebből a szövegből ami leginkább lejön, az egy görcsös megfelelési kényszer.

De egyébként tényleg jó, amit írsz, csak még csak 15 vagy, szal ezek sokat változhatnak. Igazából 16-18 évesen szoktak a lányok "belekóstolni" az életbe, de van, aki még később... arról nem is beszélve, hogy még nem is voltál párkapcsolatban, szal azt kijelenteni, hogy nem vagy féltékeny típus, vagy hogy nem hisztiznél kis dolgokon néha, elég korai... majd ha totál beleesel valakibe, lehet halál rosszul fog esni, ha kiveri egy másik csajra, vagy ha elfelejti a szülinapod, ezt most még egyszerűen nem tudhatod!

De mondom nem bántani akarlak, nehogy félreértsd, mert jó fejnek meg érettnek tűnsz amúgy :) Csak még erősen alakulóban vagy, de ez nem is baj 15 évesen :)

2011. dec. 17. 20:46
 17/53 anonim ***** válasza:
igen jó és igen szép a bemutatkozásod csak kicsit hosszú. örülnék neki ha ilyen barátnőm lehetne kivétel 1-2 dolgot, de azoktól eltudnák tekinteni :).
2011. dec. 17. 20:55
 18/53 anonim válasza:
Én is szeretek vásárolgatni és nem vagyok homi.:DBárcsak ismernék egy ilyen lányt, mint te.:)
2011. dec. 17. 20:56
 19/53 anonim ***** válasza:
8%

Jaaa, még nem volt barátod? Akkor azért vagy ilyen :)) haha

Majd ha lesz, te is ugyanolyan féltékeny leszel, ahogy elkezdesz nőni, elkezdesz te is "kurvulni". Nyugi, még kicsi vagy, majd megváltozol! legyen egy pasi, aki kicsesz veled, utána minden meg fog változni! Hajrá!!!

2011. dec. 17. 20:58
 20/53 anonim ***** válasza:
Ezek alapján szinte tökéletes nő vagy számomra:D Amúgy hány cm magas vagy?
2011. dec. 17. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!