Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges a pénisz hosszabbítás az interneten hirdetett fizetős módszerekkel?
Kamu az egész...
Még régebben olvastam valahol, hogy műtéttel lehet hosszabbítani, de 2-3 cm-el maximum.
Extrém igényeket is vállalnak az ésszerűség határain belül.
No, de miért is fontos? Mennyire nem vagy megelégedve?
Biztos a méret a gond?
Ha nagyon zavar a méret, akkor talán tényleg a műtét ajánlható. Abban legalább van tudományos alap.
Másfelől kisebb beavatkozáskor pl. csak zsírral vastagítanak... Az nem lenne elegendő megoldásnak? :)
Hmm... Hát...
Azért gondold jól át. :)
Sosem lehet tudni.
Én féltem, s inkább kihasználom ami van. :)
Nem hiszem, hogy benned is felmerülne a hosszabbítás gondolata egy jó kemény dugás után, mikor mindketten fáradtan, csapzottan, pihegve megpihentek a másik karjaiban...
Hát... A pumpálást direkt nem akartam írni. Nem mondom, hogy káros, de akármilyen szövetet állandóan nyújtani.. Ejhh.... :)
No... Visszatérve... Nincs gond... Áthancúrozzátok az éjszakát... Jól érzitek magatokat... Szerintem ez így korrekt. Nehogy már ilyen apróság lelombozzon. :) A lényeg, hogy jó vagy és kész.
Akik a számok alapján ítélnek meg bármit, azok őrültek... Nem szereléstechnika ez, hogy egy 12es kulccsal nem tudod meghúzni a 18as anyát.... Felejtsd csak el. :)
/Mellékesen rengeteg apró dologból is áll... Nem csak abból, hogy mennyire feszíted azt a kis lukat... :P /
Élvezd az életet, élvezd a szeretkezéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!