Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13cm pénisz az kicsi nagyon? (22F)
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 23:03
2/17 anonim válasza:
Enyém is akkora. Eddig senki sem panaszkodott rá.
4/17 anonim válasza:
Ha emellett van vagy 4cm vastagm akkor nem elsz gond. Nem lesz rád panasz ^^
5/17 anonim válasza:
Azt hiszem, kisebb egy kicsit, mint az átlagos. Nem sokkal! De biztos vagyok benne, hogy tökéletes lesz és megfelel a célnak. A szexben nem csak a nemiszervek vesznek részt - jó esetben - tehát nem csak ettől függ a szex minősége. Nyugodj meg, semmi gond nincs veled. :) Ha magabiztos vagy és szereted a lányt, akivel lefekszel, az sokkal többet ér, mint ha 18 cm-es péniszed lenne.
23/l
6/17 anonim válasza:
Mire oda érsz, hogy van aki játsszon vele, hidd el nem fogja érdekelni.
7/17 anonim válasza:
nem kicsi. mondjuk feltételezhetően nem 2 méter magas vagy.
8/17 anonim válasza:
nem nagyon, célnak megfelel 20L
9/17 Joco901019 válasza:
Nekem is ekkora hosszú és kb. 4,5 cm vastag szerintem is átlagos.
10/17 anonim válasza:
ma 23:46
el van tévedve, aki azt hiszi, hogy minél magasabb valaki, annál nagyobb a farka
165cm magas fiú vagyok és 15cm a farkam hosszra, de van olyan ismerősöm, aki 190cm magas és neki 13cm.
Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!