Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti egy fiúnak szeretnétek elmondani, hogy többet akarsz tőle, mert érzed, hogy kölcsönös lehet, de ő nem mer kezdeményezni, te mit mondanál? Hogy fognál bele?
17évesekről van szó és én vagyok a lány.
Tudom hogy kedvem engem a kiszemelt,de azt nem hogy milyen szempontból
ismerőseim azt mondják h a vak is látja h máshogy viselkedik velem mint egy baráttal...
és én is ezt gondolom,csak eleinte azt hittem hogy csak beképzelem
szóval elhatároztam,hogy valahogy felhozom ezt neki és leírom hogy nekem mik a szándékaim és hogy többet akarok tőle
benne van a pakliban hogy ő egyáltalán nem így érez és csak félreértésük egymást,de legalább akkor tisztában leszek a dolgokkal és nem lesz kétely
Szerintem ne írd le. Igen, tudom, hogy sokkal könnyebb leírni és rányomni a küldés gombra, mint a szemébe nézve elmondani, de a non-verbális jelekből is sokra következtethetsz.
De lehet, hogy nem is kell rögtön ezzel letámadni. Egyszerűen csak próbálj vele többet kettesben lenni, és hagyd hogy alakuljon. Akkor nem is kell vallanod, csak figyelned, hogy hogyan viselkedik veled, közeledik-e :)
Sok sikert!
23N
Hát, akkor próbálj valami ilyesmit:
Mostanában sokat vagyunk együtt, és én nagyon jól érzem magam veled, és úgy látom, ez kölcsönös. Igazából, szeretném, ha több lehetne köztünk, mit gondolsz, van erre esély?
Mindezt kedvesen mosolyogva.
Szerintem ennél jobban ne bonyolítsd túl...
jah értem természetesen mind a ketten azok vagyunk
én nem tudok a akadályról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!