Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk a legszebb és miért? Kínácsiság!
Figyelt kérdés
Barátnők vagyunk, lécci ne vegyétek le mert mind a hárman beleegyeztük.
Őszinte és NORMÁLIS válaszokat szeretnénk, köszönjük!
2011. dec. 16. 16:46
51/62 anonim válasza:
Barátnők vagytok és féltékenyek egymásra? kicsit szánalmas azért. És ahogy észre veszem ezt a kérdést azért raktátok ki mert dicséretre várttatok .Gratula nektek
52/62 anonim válasza:
FIGYELEM!!!!
bár a kérdés régi érdemes elolvasni mert jó pár BEST OF kommentet tartalmaz pár percnyi nevetés garantált :))
53/62 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a 3. csaj írta ki a kérdést...Minden jel ezt mutatja.
55/62 anonim válasza:
Szerintem az első lány arca a legszebb, de az elhízottság jelei látszanak rajta.
A második lány átlagos, a 3. pedig kifejezetten nem tetszik.
57/62 anonim válasza:
Nekem nem tetszetek, de ha választani kell, akkor talán a második lány.
58/62 anonim válasza:
őszintét kértetek...hát szerintem egyik se szép.:))
59/62 anonim válasza:
Néhány válaszon majdnem leestem a székről :DD
De őszintén :
- Húzzatok az eddzőterembe de k#rvagyorsan.
- Aztán ne nettezettek hanem TANULJATOK.
- És lazításképpen inkább BARBIZZATOK ;)
UI. kicsit szánalmas a a kérdés kiírója.
60/62 anonim válasza:
Szerintem az első xD Bár már elég régen kérdeztétek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!