Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk a legszebb és miért? Kínácsiság!
Figyelt kérdés
Barátnők vagyunk, lécci ne vegyétek le mert mind a hárman beleegyeztük.
Őszinte és NORMÁLIS válaszokat szeretnénk, köszönjük!
2011. dec. 16. 16:46
31/62 anonim válasza:
Hogy melyikőtök a legszebb? Egy kicsit át kellene fogalmazni a kérdést...Melyikőtök a legkevésbé csúnya? Na így már válaszolok a kérdésre: a második hölgy a legkevésbé csúnya.
32/62 anonim válasza:
szerintem,tök átlagosak vagytok
33/62 anonim válasza:
a 3. lány kép alapján "nagyobbnak" tűnt. mindenesetre továbbra is fenntartom hogy jobban kellene figyelni a táplálkozásra és sport-sport-sport! persze a tanulás mellett. 14 évesek vagytok, még nem késő!
34/62 anonim válasza:
egyikőtök sem,mindhárman átlagosak vagytok és kislányok, 1.van rajta felesleg idióta fejet vág
2.idióta fejet vág
3.na ő kicsit olyan mint egy hosszú hajú pasas
őszinte,és normális
23F válasz volt sztem
35/62 anonim válasza:
előző vagyok hidd el én nem szeretem az agyon festett csontkollekciókat,sztem akkor sem egy szépség egyikőtök sem,mellesleg gyerekek vagytok,nem tekintelek titeket nőnek csak kislánynak 23F
37/62 anonim válasza:
Egyikőtöket sem hívnám kiemelkedő szépségnek... A második lány átlagos. A másik kettőről meg lehetne valami előnyös képet mutatni :)
39/62 anonim válasza:
Hiába a plusz infó és kép...akkor is a 2. viszi a pálmát nálam. Az első és az utolsó nagyon nem jön be!!!
40/62 anonim válasza:
Hát én nem értek egyet teljesen minden válaszolóval...
Az első képen lévő lány valóban kicsit túlsúlyos, a másik kettőn képről szerintem nem lehet észrevenni semmi túlsúlyt.
A második képen szereplő lányra nem mondanám hogy csúnya, de a másik kettőre sem.
Korukhoz illően néznek ki. (ha az első lány túlsúlyát nem vesszük figyelembe, hisz azon változtatni kellene.)
Nem emelném ki egyik lányt sem, mert fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!