Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba-e, ha az önbizalmamhoz egy kis megerősítést kérek a haveroktól?
Figyelt kérdés
Elég szép lábaim vannak, erre férfiként büszke vagyok, de jó lenne, ha mások is megerősítenének ebben. Baj-e, ha a fiúhaverjaimtól megkérdezem, amikor pl. rövidnadrágban vagyok előttük, a következőt: "Bocs, szerinted nekem szép lábaim vannak?"2009. máj. 18. 00:42
1/9 anonim válasza:
Ha be akarod nyelni a tréfarépájukat, akkor nem.
2/9 anonim válasza:
Szerintem így elég gáz, mert hát 'szép' lába csak nőnek lehet. Pasira nem szokták mondani, hogy szép. Inkább kérdezd úgy ha nagyon meg akarod kérdezni, hogy szerintetek jól néznek ki a lábaim? Ez így egy fokkal jobb. Bár nekem még így is fura... lány létemre én soha nem kérdezem meg a barátnőim, hogy szerintetek szép-e a fenekem? vagy hasonló:S
3/9 anonim válasza:
Meg szerintem nem a pasik véleménye kéne, hogy számítson Nálad önbizalom növelésként hanem a csajok véleménye. Nem? Nem az lenne a lényeg, hogy a nőknek tetszik-e?
4/9 anonim válasza:
sztem nem gáz, a barátok előtt nem ciki az ilyen, bár ha csajok mondják akkor oké. de inkább úgy kérdezd meg, hogy hogy néznek ki a lábaim ebben és ebben a gatyában
5/9 anonim válasza:
Hát ebben a formában gáz... Szép lábaid nem lehetnek, nem vagy nő.
Amúgy kb olyan a kérdés, mintha előkapnám nekik a löncsöm, hogy szerintetek elég nagy?:D
Meg ne a haveroktól kérj megerősítést, hanem a nőktől, az ő véleményük számít.
-ReapeR-23/F
6/9 anonim válasza:
tuti h van olyan csaj haverod akitől meg tudod kérdezni ezt és akkor is úgy h szerinted jól áll ez a nadrág milyen a lábam benne.
7/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy közeli havert, az a következőt mondta:
"Aha, tök szexi lábaid vannak, kár, hogy nem vagy nőből."
2009. máj. 19. 13:39
8/9 anonim válasza:
hát ha férfi vagy és női lábhoz hasonlítják, az már régen rossz... Bocsi!
9/9 anonim válasza:
Igen az. Minek kérdezel ilyet? Inkább lány haveroktól érdemes megkérdezni, akik közeliek, hogy: Szerintetek amúgy nem áll rosszul ez a rövidnadrág?
És figyeld az arckifejezésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!