Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes voltam, évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes voltam, évekkel ezelőtt. Egy szempillantás alatt tetőtől talpig. Nem jött össze, nem lett belőle semmi. Azóta volt pár barátnőm, a jelenlegivel két éve vagyunk együtt, de néha úgy érzem nem az igazi. Más is van így?

Figyelt kérdés
Konkrétabban? Egyetlen pillanat alatt zúgtam bele a lányba, persze előtte már láttam párszor, de akkor beszéltünk először. Aznap este csak bámultam magam elé és nem hittem el, hogy összejött. Onnantól hátraszaltót dobált a gyomrom, ahányszor csak megláttam, csak rá tudtam gondolni, mindenütt ott volt. Minden egyes együtt töltött órát feljegyeztem. Öleltük egymást, beszélgettünk, de csók sem volt. Együtt aludtunk, fürödhettem náluk, három hónap és semmi. Aztán közölte hogy barátok és én nem kerestem többé. Feküdtem és tudtam, hogy ő áll hozzám legközelebb, de nem hívhatom fel... Pedig a száma ugyanaz, a telefon ugyanaz. Egy karnyújtásnyira volt, de mégis... Aztán eltelt egy év, kevesebbet gondoltam rá, jöttek az első barátnők. Az elején mindről azt hittem szeretni fogom, de rutinná váltak... Még egy, aztán egy újabb... Végül a szüzességem is elvesztettem, újabb évek teltek, barátnőmmel két éve alkotunk boldog párt, lassan kikerülünk a munka világába, de megint csak rá gondolok... Még a mai napig dobban a szívem mikor hasonló alkatú/hajú/arcú lányt látok és egy pillanatra nem tudom eldönteni ki is az illető... Ha a barátnőmre nézek úgy érzem szép, minden rendben de nem az igazi... Mit kéne tennem? o.O
2011. dec. 16. 00:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Asszem törlöm ezt az egészet, jó volt megbeszélni. =)
2011. dec. 16. 01:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettünk! :) Hajrá, és sok sikert a továbbiakhoz!
2011. dec. 16. 01:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én illatom is őrjítő:Ö
2011. dec. 16. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!