Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy érez irántam valami többet?
Ez egy tucatkérdésnek indulhat, de higgyétek el, más a vége. A fő kérdésem az, hogy van értelme az elméletemnek??
Van egy fiatal tanárom, gimnazista vagyok, és végzős. 6 év van közöttünk. Mióta nálunk tanít, én vagyok a kedvence, sokkal többet foglalkozik velem, mint másokkal, odajön a folyosón, vigyorog, e-mailezünk, viccelődünk. másokkal nem pont ilyen... örültem mindig h talán jó barátok lehetünk, de eszembe jutott pár napja, hogy mi van, ha többet érez irántam barátságnál...
Én nagyon kedvelem őt, de van párom, sőt, úgy vélem, ő az igazi. Igazából nem szeretném h bejöjjek neki. Hogy felejtsem el ezt a teóriát? Mikor vele vagyok, mindig figyelem h mit hogyan csinál, és már nem ugyanaz a barátságunk emiatt. De megkérdezni nem merem. Hogy derítsem ki. Tanács?
a tippet köszi,
nem, nem a legnagyobb bajom, csak ez egyetlen amiről nem akarok beszélgetni az ismerőseimmel.:)
by the way there is no desire in me for anything more than friendship between him and me but thanks for the song & lyrics
Szia! :)
Szerintem tetszel neki mert akkor nem foglalkozna veled sokkal többet mint a többiekkel csak úgy! (:
és ha sokat vigyorog rád és jól érzi magát a közeledben van valami :)
szerintem légy bátor és mond meg neki te csak barátságot szeretnél semmi többet! lehet , hogy az elején rossz lesz de te is megkönnyebbülsz és a kapcsolatod sincs veszélyben! csak egy tipp! remélem használt!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!