Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel hivjam ot vagy ne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2eve vagyok vkivel. az utobbi idoben eleg rossy volt a kapcsoklatunk. Neki egy csaj megtetszett, mar majdnem szetmentunk miatta de végul endgem valasztott. Azota folyton irogat neki es felhivja. Tudom, m nézem a telefonjat. En besokaltam, es szombaton mondtam neki, h vége. Azt monda, h o nem erezte ugy h szakitani kellett volna. Most meg nagyon szarur vagyok, hiányzik, azon gondolkom, h felhivom, h tisztázzuk a dolgot, Pedeig 99%ra gondolom h megcsal. De nem tudom mit tegyek, meg mindig szeretem.Felhivjam, h elmondjam, meg szeretem? Van ertelme neki? Mert akkor is fogja a csajt hivogatni.Mit tegyek? segitseg...2009. máj. 17. 20:44
1/4 anonim válasza:
ne azert hivd fen,hogy megmond hogy szereted hanem azert hogy tusztazzatok a helyzetet.
2/4 A kérdező kommentje:
De nem tudom akarom e hallani az igazat, mert tudom hogy rossz lesz, es sirnak neki es igy csak magamat egetnem le mivel en szakitottam.
2009. máj. 17. 20:51
3/4 anonim válasza:
de az is lehet hogy nem csalt meg.es szerintem nincs mit vesztened.es amiutan hallottad az igazat akkor szerintem ha ugy gondolod mond el hogy szereted stb.Ja es ezt szemejesen szerintem jobb lenne...
4/4 anonim válasza:
Nem biztos hogy megcsalt, de gondolkozott/zik rajta. Ha tudsz vele tovább így lenni vagy mebocsájtani neki akkor hívd fel, de akkor tudni fogja hogy bármikor máskor megteheti mert ígyis akarod őt. Ha meg olyan kapcsolatra vágysz ahol hűségesek a felek, akkor keress mást, majd az idő megoldja hogy elfeljtsd akkoris ha most még szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!