Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádlak, Akarlak, Szeretlek, Kívánlak. Milyeneket tudtok, szoktatok mondani a párotoknak?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 20:07
1/10 anonim válasza:
Szertlek meg néha a kívánlak. Nekem a többi túl teátrális és/vagy nyálas
2/10 anonim válasza:
Szerintem ezt nem kell mondani!!Elég ha érzi:)
3/10 anonim válasza:
Azért jól esik a másiknak néha, ha mondjuk Neki, hogy Szeretlek... Még ha nem is minden nap és nem is minden percben, de igen is jól esik a másiknak és " kellene " mondani... : )
Nani
4/10 anonim válasza:
Szeretlek, imádlak.
A többi valahogy sose jön a számra :S
5/10 anonim válasza:
Szeretlek, kívánlak a többi nem igazán. Minden nap mondjuk egymásnak azt, hogy szeretlek, mert szeretjük egymást.
6/10 anonim válasza:
egyiketse mondom!egyszeruen nem tudom kiejteni megha nagyon erzem akor se:-S
7/10 anonim válasza:
Imádlak.
Akarlak, kívánlak még sosem mondtam, tiszta ciki lenne...
A szeretleket csak akkor mondom, ha már hisztiznek, hogy én miért nem mondom soha. Hiába érzem úgy, nem tudom kimondani.
Az imádlakot lehet úgy viccesen, aranyosan mondani azt ki tudom mondani, azért csak azt.
8/10 anonim válasza:
szeretlek, imádlak, akarlak, kívánlak...
mindegyik előfordul:)
9/10 A kérdező kommentje:
nálunk is mondjuk egymásnak mind1iket. egyinkünk elkezdi a másik meg folyatja:D Semmi probléma nincs belőle, meg nem is esik nehezünkre. (két 17 éves):P
2009. máj. 18. 14:53
10/10 anonim válasza:
a parom szokta mondani mindet en egyiketse!en inkabb kimutatom ,ereztetem vele!szerintem az tobbet er mind nehany szo!ami mitsem er!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!