Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen ez ribancnak számít-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen ez ribancnak számít-e?

Figyelt kérdés
Adott egy csaj. 2 hónap járás után lefeküdt a pasijával, később szakítottak. Aztán fél év múlva egy ismerőssel ágyba bújik mert hiánya van. Ez már súrolja a ribancságot?
2011. dec. 15. 14:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%

"Ha én pasiként hazaviszek minden hétvégén valami csajt a diszkóból és szexelek vele akkor azok a csajok ugye ribancok, én meg leszek a helyi király csávó. Ez így nem igazság...."

És az hol igazság, hogy pasiként meg kell szenvedne mindenért, de ha nő vagy, akkor elég széttened a lábadat? Az a nő, aki pedig mindig mással baszik, az egy ribanc, akárhogy is nézzük.

Persze k.rva laza mindenki, de majd ha nektek lesz kölykötök, aki 14 évesen felcsináltatja magát, akkor bezzeg ki lesztek akadva.

2011. dec. 15. 18:00
 22/32 anonim ***** válasza:
nem 20L
2011. dec. 15. 18:36
 23/32 anonim ***** válasza:
ha így van h az a tapasztalt aki ossze vissza dug akk inkább leszek tapasztalatlan NO mint kiélt rib@nc
2011. dec. 15. 20:40
 24/32 A kérdező kommentje:
Jah és a csaj akiről beszélek szinte minden héten részeg hétvégén, meg már vagy 9en megujjazták így bulikba meg utcapadon meg stb. De lehet hogy többször is volt.
2011. dec. 19. 15:06
 25/32 anonim ***** válasza:

te egyértelműen azt akarod,hogy mindenki leírja,hogy r*banc,ahogy látom az utolsó komment alapján..

amúgy pletykákra sose adj. EGYSZER estem bűnbe (szájjal),akkor is inkább csak próbálkozás volt.:S tanultam belőle,nincs mentség,megtettem,de egyszeri alkalom volt,utána persze volt aki pletykát gyártott..meg gondolom mondjuk előtte is.

Volt,aki ezek alapján ítélkezett,a saját barátom,pedig neki bizonyítottam,hogy nem engedtem a dolgokat,csak egy bizonyos idő után. (Később tudtam meg,hogy ítélkezett..és tutira igaz)

ez csak egy példa volt ..

2012. jan. 2. 20:15
 26/32 anonim ***** válasza:
ja bocsi,ha nem pletyka alapján..
2012. jan. 2. 20:15
 27/32 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem érzelmi alapon (szereti a másikat) fekszik össze valakivel, az mi ha nem ribanc??! Az hát.
2012. jan. 2. 20:16
 28/32 anonim ***** válasza:
tutira.-.-
2012. jan. 2. 20:16
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Ó,de szeretem ezt a sok erkölcscsöszt, akik itt írkálnak. Nem helyénvaló az, hogy 12-14 évesek kefélgetnek mindenkivel, ez tény, de szerintem a 16 éves korban elöjövö hiányérzet normális. Én is 16 évesen veszitettem el és megmondom öszintén, hogy már akkor is kívántam elég rendszeresen a szexet. Aki pedig most itt azt mondja, hogy juj, de jó most a pasimmal, stb... Majd meglátjátok, hogy ennek néhány év múlva hamar vége lesz, elöjön a kapuzárási pánik, esetleges anyagi gondok is és már oda a nagy szerelem. Szerintem égöbb 40 évesen kefélgetni különbözö emberekkel, mint 16-20 évesen... Nem kell, hogy az egész város végigmenjen rajtad, de azért nem árt 2-3 partnerrel legalább szexelni. 20/N.
2012. jan. 2. 20:25
 30/32 anonim ***** válasza:

# 15

Én azokra a férfiemberekre is azt mondom, hogy ribanc.

Barátnőm szerint ribanc az, aki élvezetből k*féli végig a fél lakótelepet, míg k**va az aki pénzért. 16 évesen egy lánynak nagyon ne legyen hiánya, vagy ha mégis, akkor tessék keresni egy párt és azzal. Nem tudom egyszerűen megérteni, hogy mi a jó az ilyen alkalmi aktusokkal. Én élvezni sem tudnám, nem is csináltam sosem.

Ugyanakkor hozzátartozik a dologhoz az, hogy vannak ilyen emberek és vannak olyan emberek. Lehet ítélkezni, de nekik ilyen a vérük, nem kell velük foglalkozni. Kérdezőt meg nem értem, hogy mi értelme volt ennek... így megbizonyosodtál hogy ribanc a csaj? Ügyes vagy, gratulálok.

2012. jan. 2. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!