Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác. Hogy hívjam fel a figyelmét magamra?
Régebb óta ismerem ezt a bizonyos fiút, de igazából csak most tűnt fel hogy mennyire jól néz ki. Egy buliban:) azóta már 3szor is láttam ebben a buliban. Két hete az egyik közös haverunk által elkezdtünk beszélgteni, de nagyon kevés ideig tartott. Volt bennem egy kis pia, és olyankor elvesztem a fejem, ami a szivemen, az a számon. :D Véletlenül egy kicsit beleavatkoztam egyik dolgába, persze nem szándékosan akartam kavarni. És akkor egy kicsit finoman közölte hogy Nem tartozik rám. és szerintem az este folyamán azis leesett neki hogy tetszik nekem. Sohasem voltam vele jóban, és nem is láttam soha annak ellenére h ismertem, szóval olyan kapcsolatban nem vagyunk h emiatt megharagudjon rám. max azt gondolja rólam hogy egy kis kavarós dög vagyok. Két hét múlva ismét lesz egy buli egy másik helyen, ő is ott lesz, és szeretném felhívni a figyelmét.És megmutatni h nem vagyok olyan..... Segítsetek:D:D köszy.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!