Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha a barátnőtök meghízna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a barátnőtök meghízna és nem lenne már számotokra kívánatos, elhagynátok őt?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 17:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Erről dumálok. Kihangsúlyoztam, hogy nagyon ritka eset, még mielőtt valaki erre hivatkozna. Az esetek döntő többségében a lustaság és az igénytelenség a fő ok.
2011. dec. 14. 20:31
 22/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami lelki oka van annak, hogy így elhagyta magát. Akár a pasival is lehet a baj. Én emiatt inkább megtudnám valahogy, hogy mi az oka annak, hogy elhízott, elhagyta magát.

Utána meg megpróbálnék segíteni.

De semmiképpen sem elhagyni. Biztos ő is tudja, hogy meghízott, és bántja is a dolog.

2011. dec. 14. 21:14
 23/24 anonim ***** válasza:
72%

Azt kell,mondjam igen,mint ahogy az egyik válaszadó irta,ha én le tudok menni edzeni rendesen hetente 4-szer és vért izzadva tenni magamért,akkor neki is kell,ezért jövök össze olyan csajjal akinek szintén fontos a külső,az tuti nem hizik el,mert neki se tetszik a kövér test.Mert az nagyfokú igénytelenségre vall szerintem is.

És ez a duma,ha szeret akkor ezért nem hagy el->átköltöm,ha szeret akkor ugyanúgy tesz érte,hogy szép legyen és dögös.

Persze a pasinak is oda kell tennie magát,de általában az esetek nagy részében a pasi ugyanúgy igényes jár edzeni,ápolt.Sajnos a nők hajlamosak leülni,mert úgymond már kapcsolatban vannak és úgy se hagy el,mert szeret és itt van a nagy pofára esés és a megcsalás.

Kérdező,szerintem kezdj el edzeni sürgősen ha te vagy a lány,mert a pasid le fog lépni szerintem hamarosan,ez tuti,akárhogy is bunkók vagyunk meg hasonló dumák,de nem szeretjük az igénytelenséget.

Mindenért tenni kell.

Napoleon Hill:,,Bármi amit megéri,hogy birtokoljunk,azért megéri,hogy dolgozzunk".

2011. dec. 14. 22:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy úgy megtudna hízni - mert nem egy kövér alkat - :D DE ha egy kicsit jobban meghízna még akkor is tetszene mert én igenis szeretem ,ha van mit fogni ;)

De ha már nagy háj hurkák lennének a hasán vagy formátlan zsír s*gge lenne... Na akkor szólnék rá. De kétlem hogy eljutna idáig.

2012. szept. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!