Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha sírtam egyszer egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha sírtam egyszer egy lány miatt?

Figyelt kérdés
Volt egy lány aki nekem nagyon fontos volt de ő nem viszonozta az érzéseim. Egyik nap otthon eléggé elkeseredtem emiatt. Ez gáz? Amúgy régen volt, és már jobban vagyok. :)
2009. máj. 17. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne? A fiúk/ffiak is szoktak sírni.
2009. máj. 17. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem gáz... ezzel mutattad h szeretted vagy nagyon kötöttél hozzá..
2009. máj. 17. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
nagyon sokáig szerelmes voltam egy lányba (évekig). a végén összeszedtem magam, és bepróbálkoztam, de finoman elutasított. utána egy napig sírtam, és megfogadtam, hogy soha többé nem sírok, csak ha megérdemli a lány. szoval nálam ezt ki kell érdemelni.
2009. máj. 17. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem gáz...

A fiúknak is úgyanúgy vannak érzéseik ,úgyanúgy szomorúak ,elkeseredettek néha és néha egy kis sirástól az ember nagyon megtud könnyebülni!

2009. máj. 17. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

az lett volna a ciki, ha közvetlenül a lány előtt sírod el magad, amikor ejt.

2009. máj. 17. 13:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyedül voltam szerencsére. De sajnos azóta nem tudok szeretni. :(
2009. máj. 17. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már!!

Butaság, legfeljebb nem találtad még meg, akit érdemes lenne szeretned!

Tényleg ne lovalld bele magad a korábbi elutasításba, mert ez gátolhat az ismerkedésben! Fel a fejjel!

2009. máj. 17. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, tudom milyen érzés az amikor csak őt akarod, de az a legjobb, ha túlteszed magad rajta és keresel olyat akinek kellesz. Hidd el az a legjobb!
2009. máj. 17. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, ha egy férfi sír. Egy normális nő ezt soha nem rója fel. A férfiaknak is vannak érzelmeik, és nekünk nőknek az a jó, ha ők képesek ezeket ki is fejezni. Azt jól tetted, hogy nem előtte, hanem otthon sírtál.
2009. máj. 18. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!