Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nök! Szoktatok taktikázni a kapcsolatban? Bövebben lennt
Ùgy értem, pl. mond valamit a barátotok/férjetek, és legszívesebben visítanátok és jól elhordanátok, de nem teszitek, pl. a méltóság miatt, vagy, hogy ne tünjetek hisztisnek?
Nálam úgy van, hogy ha elmegyünk valahova és látunk egy igazán szép csajt, és mondjuk észreveszem, hogy a barátom felfigyelt rá, akkor nem verem ki a balhét, hanem látszólag én vagyok az, aki felhívja rá a figyelmét, hogy "Fú de jó nö, azt figyeld!"
Ùgy vagyok vele, hogy ha tiltanék valamit, vagy kiakadnék, akkor annál jobban akarná csinálni. Viszont hogy nem tiltok semmit és nem féltékenykedem, szerencsésnek érzi magát. Azt mondom neki, hogy hüséget fogadott nem vakságot, én is megnézem a jó nöket az utcán, és a jó pasikat is. Persze nem feltünöen, hogy megalázzam vele a barátom, csak "óvatosan", ezt ö is nyugodtan megteheti. Attól, hogy együtt vagyunk, és szeretjük egymást, a szép még szép marad, amit meg lehet csodálni.
Nem vagyok féltékeny típus, de néha rámjön. viszont olyankor is úgy csinálok, mintha egyáltalán nem lennék az. Szerintetek? Jól van ez így, vagy ennyi megjátszás már nem fér bele egy kapcsolatba?
Aztán, ha balhéznék, akkor az az önbizalmam kárára menne. Szép nönek tartanak, de vannak önbizalomgondjaim, mint ahogy minden nönek. Viszont mindig úgy tünök, mint aki tökéletes harmóniában él önmagával, elégedett mindenével, nincs önlekicsinylési problémája. Ö sem tudja, hogy van, és néha fáj ez-az, mert inkább lenyelem. A büszkeség vagy mi nem engedi, hogy lerántsam a leplet az igazi énemröl... Vagytok ezzel így? Ès ez még belefér, vagy ez már azt jelenti, hogy nem igazi a kapcsolat?
Esetleg jól csinálom? A környezetemben beigazolódottnak látom azokat a "nagy régi bölcsességeket", hogy a féltékenység tönkreteszi a kapcsolatot, meg a rövid póráz is... 2 éve vagyunk együtt, és úgy érzem, hogy egyre jobban szeret... Csak néha nem tudom, hogy engem szeret e, vagy azt akinek mutatom magam. Néha komolyan azt hiszem már komoly gondjaim vannak, meg kettös én, borderline szindróma... nem tudom mi fér bele, komolyan.
köszi a válaszokat és bocs ha hosszú lett :)
"utolsó, de azért nem kulturalt dolog másokat gusztustalanul megbámulni :("
Isten óvjon minden pasi tőled! Erről itt szó nem volt.
Hali!
Én már lassan nyolc éve vagyok a párommal, és eleinte én is kiakadtam azon hogy megnézi a másik nöket...
Én szoktam neki mondani hogy: " a kiesett poros szemeidet én ugyan le nem mosom" és akkor vette a lapot.
De amúgy férfiba és nöben is benne van az hogy megnézi a másikat, és is stírölöm a pasikat:)) De kell egy bizonyos idö ahhoz hogy, ezt mind a kettötök a helyén kezelje.
Nem kell nagy hisztit csinálni, de ha tényleg bunkón nézi a másik nöt, szóval ha kocsányon lógnak a szemei akkor meg lehet beszélni a másikkal hogy ne csinálja.
Én pl. mondtam a páromnak hogy az én jelenlétemben, mérsékelje a dolgot, az hogy a csajokat hogyan bámulja meg amikor nem vagyok ott nem érdekel....de ha velem van akkor viselkedjen. - persze ezt szépen elmondva. Nah azóta nincs ilyen gond:)
De amit írtál hogy úgy érzed megjátszod magad a kapcsolatban egyáltalán nem jó!
Sajnos éppen most mennek több éves kapcsolatok és házasságok tönkre a baráti körben, mert bizony ott is úgy kezdödött hogy az egyik egyfolytában megjátszotta magát a kapcsolatban, és egy idö után nem bírta tovább, viszont az "igazi énjével" meg már nem akart együtt élni a másik...
Szóval nehéz "kötéltánc" ez , de szerintem a párodnak el kell hogy tudd mondani öszintén ha valami bánt, vagy ha nem vagy túl magabiztos azt is...mármint ezt a "kell" szót úgy értem hogy, ha öszíntén szeret akkor ez nem gáz, és érdekelni fogja a dolog hogy mi van veled.
A férfi téged kell hogy szeressen, saját magadért, nem pedig egy olyan nöt akit csak eljátszol...de ez csak az én véleményem.
"neked h esne h ha mondjuk a barátnőd megbámulna egy 1000x jobb pasit? mosolyogva tűrnéd mi? :D ne viccelj már.."
Úgy látom te is olyan vagy, aki egy pillantást már nyácsorgató bámulásnak minősít. Kár, hogy az utóbbiról nem írtam.
Nincs nálam 1000x jobb pasi és nála sincs 1000x jobb nő. De vannak jó pasik és vannak szép nők.
Mosolygok, mikor megakad a szeme egy pasin, mert tudom, hogy számára én 1000x jobb vagyok minden pasinál.
A barátnőm szokott szólni, ha meglátja egy lány ismerősömet. Ha nem ér rá egy programra, akkor ő szokta javasolni, hogy hívjam el egy lány barátomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!