Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemistak, kolisok! Milyen az elet? Jok a bulik? Sokat szexeltek?
En majd iden szeptembertol tanulok tovabb,valoszinuleg Pesten. Kivancsi vagyok :)
Kort es nemet legyszi :)
18/L
budapesten vagyok egyetemista, ja. hangulat, élet az van.. mikor hogy. olyan bulit még nem találtam, ami maradéktalanul tetszene. persze bulik vannak, az mindig van.. rengeteg. csak a többség pocsék/heringparti/idióták gyülekezete. sokat szexelek-e..? éppenséggel nem.
budapest meg az egyetemista lét nem jelent csak bulit és sok szexet, sőt, abszolút nem erről szól. ezért nem érdemes jönni. szex az meg bárhol tud lenni.
20f
A bulik nem tudom milyenek kb. kétszer voltam és vigiguntkoztam az egészet. Szexelni sokat szoktam a párommal, meg tudod mit szoktam még sokat? TANULNI! Az egyetemen az időd 70%-a azzal megy el, hogy órára járogatsz, meg ülsz a könyv fölött. Bocsi, ez van, ha meg csak kamuszakra mész ribanckodni, hajrá, de ne nevezd magad egyetemistának, mert azokat járatod le, akik tényleg hivatást választottak a felsőoktatási döntés során!
SOTE-ÁOK II.
Tökre bírom, hogy a buta tinik nagy része úgy képzeli el az egyetemet meg a kolis életet, hogy egész nap bulizik, a koliban meg orgiák vannak és annyit szexelsz amennyit csak bírsz.
Hát lehet drága, hogy az amerikai filmekben így van, de itt biztosan nem.
Ha van párod, akkor szexelhetsz sokat, de annak semmi köze ahhoz, hogy egyetemre jársz vagy sem.
Ha partilotyó vagy, akkor minden buliban szexelhetsz, de ehhez szintén nem kell egyetemre járni.
Elég nevetséges, hogy lövésed sincs mit akarsz tanulni, csak azon jár az eszed hogy hol és mennyit fogsz szexelni:DD
Ez hülyeség, nem kell egyetemre menni ahhoz, hogy bulizz meg szexelj. Mármint úgy értem, hogy a kettő így nem függ össze. A lehetőség mindenhol megvan rá. Az egyetemen is. De arra azért ne számíts, hogy olyan lesz, mint az amcsi filmekben az egyetemi bulik. Azért nincs minden héten 3 orgia. :):)
23/l
1.nem vagyok ribanc
2. a szexeset csak azért írtam bele utolsó kérdésként,mert "szerelem,szex" témakörben vagyunk
3. ha hülye lennék,és nem akarnék normálisan tanulni,nem mennék egyetemre
+1: nem mindegy,hogy eggyel sokszor,vagy sokkal eggszer ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!