Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemistak, kolisok! Milyen az elet? Jok a bulik? Sokat szexeltek?
En majd iden szeptembertol tanulok tovabb,valoszinuleg Pesten. Kivancsi vagyok :)
Kort es nemet legyszi :)
18/L
Kíváncsi lennék hogy akinek erről szól a fősuli/egyetem az vajon saját magának finanszírozza-e a tanulmányait , mert van egy olyan erős érzésem hogy nem. Úgy nem nehéz jól szórakozni x éven keresztül ha fizetnek a szülők mindent.
Amennyiben valaki mégis saját maga állja a tanulmányi költségeit és végigbulizza az az ott töltött x évet attól elnézést kérek az általánosítás miatt.
Pesten vagyok egyetemista. Az élet remek, a bulik szarok (szubjektív vélemény), és nem szexelek sokat. Amúgy, csak úgy mondom, hogy ha a szex és buli miatt akarsz egyetemista lenni, akkor arról lekéstél/lekésel, kivéve, ha a szülők kő gazdagok, mert elég nagy szigorítások jönnek, főleg a kamu szakokon. Szóval aki nem tanul iszonyú jól (bulik mellett nehéz), az költségtérítéses lesz.
21/F
perzse sok a szex...
megtörtént eset:
srác nemi beteg gondozó találtak nála ezt azt,majd mondja neki a doki h jó lenne ha behozná a partnerét is mert nagyobb gáz lehet belőle...
mire átfut az agyát h na ugyan melyiket...
na azóta is gyógyszert szed,nem aids vagy ilyesmi csak az se kellemes h kimosták pl még a húgycsövét is,meg több 1000Ft elmegy gyógyszerre havonta...
na ennyit a sexről(és most nem kell a kamu h mindig csak gumival)
ez meg h csak pest ez 1értelművé teszi kh vidéki kislány akit fin....gani se mert anyuék mellett most kiszabadul anyuciék mellől...
sok szerencsét meg 1 jó szülészt kívánok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!