Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemistak, kolisok! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemistak, kolisok! Milyen az elet? Jok a bulik? Sokat szexeltek?

Figyelt kérdés

En majd iden szeptembertol tanulok tovabb,valoszinuleg Pesten. Kivancsi vagyok :)

Kort es nemet legyszi :)

18/L

2011. dec. 13. 00:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
59%
öö.. nem :D csak ezt vettem ki belőle..
2011. dec. 13. 00:33
 12/33 anonim ***** válasza:
tehát h a sok szex miatt mindjárt leribized :S
2011. dec. 13. 00:33
 13/33 anonim ***** válasza:
ihletet kaptál a college rules lányoktól? :D
2011. dec. 13. 00:35
 14/33 anonim ***** válasza:
42%
Na még sötét ribanc, aki a hülye amerikai filmekből azt látta, hogy az egyetemen semmit sem kell csinálni csak zülleni. Persze, ha olyan szakra megy...
2011. dec. 13. 00:40
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
mekkora marhaság.. már miért ne kellene mást se csinalni? de ez erről szól.. amikor tanulás van akkor tanulás van, de előtte meg utána buli 1000-el :D
2011. dec. 13. 00:41
 16/33 anonim ***** válasza:
72%

Kíváncsi lennék hogy akinek erről szól a fősuli/egyetem az vajon saját magának finanszírozza-e a tanulmányait , mert van egy olyan erős érzésem hogy nem. Úgy nem nehéz jól szórakozni x éven keresztül ha fizetnek a szülők mindent.

Amennyiben valaki mégis saját maga állja a tanulmányi költségeit és végigbulizza az az ott töltött x évet attól elnézést kérek az általánosítás miatt.

2011. dec. 13. 00:45
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Pesten vagyok egyetemista. Az élet remek, a bulik szarok (szubjektív vélemény), és nem szexelek sokat. Amúgy, csak úgy mondom, hogy ha a szex és buli miatt akarsz egyetemista lenni, akkor arról lekéstél/lekésel, kivéve, ha a szülők kő gazdagok, mert elég nagy szigorítások jönnek, főleg a kamu szakokon. Szóval aki nem tanul iszonyú jól (bulik mellett nehéz), az költségtérítéses lesz.

21/F

2011. dec. 13. 00:54
 18/33 anonim ***** válasza:
86%
és mégis miből fizetnénk ha a szülők nem lennének? én állami költségen vagyok, de attól még a bulikra is kell pénz.. erről szól a dolog, nem lehet dolgozni is meg tanulni is, legalabbis itt nem..
2011. dec. 13. 00:55
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemista vagyok, viszont nem kolis. Az élet szerintem jobb, mint a gimiben, itt szabadabb az ember :) Bulikban egyáltalán nincs részem és a sok szex is kimarad... Inkább a tanulásra koncentrálok. 21L
2011. dec. 13. 01:11
 20/33 anonim ***** válasza:
33%

perzse sok a szex...

megtörtént eset:

srác nemi beteg gondozó találtak nála ezt azt,majd mondja neki a doki h jó lenne ha behozná a partnerét is mert nagyobb gáz lehet belőle...

mire átfut az agyát h na ugyan melyiket...

na azóta is gyógyszert szed,nem aids vagy ilyesmi csak az se kellemes h kimosták pl még a húgycsövét is,meg több 1000Ft elmegy gyógyszerre havonta...

na ennyit a sexről(és most nem kell a kamu h mindig csak gumival)

ez meg h csak pest ez 1értelművé teszi kh vidéki kislány akit fin....gani se mert anyuék mellett most kiszabadul anyuciék mellől...

sok szerencsét meg 1 jó szülészt kívánok...

2011. dec. 13. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!