Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek nem baj, ha a lánynak ilyen kicsi melle van?
semmi önbizalmam nincs a mellemmel kapcsolatba, és bár kívülről, a melltartó miat nem tűnök olyan gyerekesnek, amúgy nagyon fejletlen a mellem... nektek fontos, hogy azért legyen valami érttsége a mellnek? Ezen a képen még egész jól néz ki...
Van a srácoknak egy része, akiknek számít, hogy nagy legyen, és csak az jön be nekik, de nem minden férfi egyforma... ezt el kell fogadni.
Mint ahogy a nőkről ezt mondják, csak az izmos testű férfiak kellenek nekik. ez pl igaz? én nő vagyok, és hidegen hagy, mégis találnál egy rakás lányt, akiknek meg ez számít. Nem vagyunk egyformák. Nyilván egy tökéletes, ideálokhoz hasonló test mindig több embernek fog tetszeni, de attól még nem olyan fontos ez, mint ahogy sokan gondolják. Nekem sincs nagy mellem, még sincs ettől kisebbségi komplexusom, van más ami jó rajtam és kész.
Ne ezen agyalj :)
Utolsó hogy te mekkora tuskó vagy, remélem holnapra leszárad a ,,csúnyád,, !!!!
17/F
nőni fog, ne aggódj te attól :)
én vagy 10 évig úsztam, szóval képzelhetitek, kinek volt a legkisebb "melle" általánosban (azért írom idézőjelben, mert a deszkának tökéletes szinonimája voltam hehe), de gimiben elkezdett nőni, olyan 17-18 éves koromtól meg egész szép, normál méretű lett. Nem hatalmas, viszont kicsinek egyáltalán nem mondható, úgyhogy no para, nőni fog még neked is. :)
Ja és még valami, én akkor örültem nagyon a sajátjaimnak, amikor láttam az egyik osztálytársamat nagy mellekkel, amik szinte a köldökéig értek. Tehát minden rosszban van valami jó, gondolom érted a célzást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!